Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ezt azért nem csinálnám, hogy PP-n is pause, nálam egyszerűen egy Transferwise-os kártya van megadva, amit akkor töltök fel, ha fizetni is akarok vele, így amikor jött az értesítés a TW-től a sikertelen zárolásra, gyorsan felmentem a weboldalra és pause-oltam még egyszer, mert meglepődve láttam, hogy aktív volt az előfizetés. Szerencsére, mivel a pénz nem tudták levonni, a choice sem ment tovább, hogy játékokat lehessen választani, így minden olyan, mintha "normális" lenne vagyis nem unpause-olták volna automatikusan. Ezt azután léptem meg, hogy márciusban már ezt eljátszotta velem a Humble. Ha érdekel hogy működik, írj PM-et.
"Úgy látom, (legalábbis nekem) akkor küld az unpauseről e-mailt, ha én csinálom. Ha ők, akkor nem jön e-mail."
Így van, de a topikban többször is megkapod, hogy "nem olvastad az emailt", nekem az volt a visszakérdés, hogy "Milyen emailt?", erről természetesen nem küldenek semmit sem.
"A Humble húzásait meg nem tartom korrektnek. Nem fogok a supportjával se kínlódni."
Szerintem sem és az a tippem, hogy jelentősen csökkent az előfizetőik száma, ezért van szükség hasonló "piszkos" trükkökre, hogy aki pause-olt arról is tudjanak lehúzni valamit. Ha 10 emberből 1 nem kér visszatérítést, az már haszon + erre rájön, hogy a szabályzatukban ki van pirossal emelve, hogy a visszatérítés nem vonatkozik choice-ra vagy akinek a korábbi csomagja van. Feltűnően a december volt az utolsó legjobb hónap(mintha lejárt volna a beetetési időszak) + árat is emeltek, azóta csak a pause megy nálam és volt 1-2 véletlen "unpause" amit a support szerint én csináltam.
Most is, ha nincs a TW kártya, megint levonták volna.
Szerk.: Én már nem is nézem a sárga profil karikát(muszáj megnézni a my subsciption részt is!), legutoljára májusban láttam működni rendesen, azóta biztos kikapcsolták, hogy több legyen a bevételük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most is, ha nincs a TW kártya, megint levonták volna.