Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #10456 üzenetére
Ezt az egesz tortenetet csak egyfelekeppen tudom elkepzelni, ha giftet vettél. A gift pedig nem egy adott havi elofizut jelent, hanem egy havi elofizut. Ertsd amikor beaktivalod, akkor elofizettel az eppen aktualisan fizetheto monthlyra.
szerk: nem tudom hogy visszaadjak e a penzed, hatareset lesz. Ha nem jon ossze supporttal es neked problema, atvehetem toled 12$-nyi paypalert, bar witnesses bundlere kulonosebben nincs szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Desert 2026.05.11-ig Garanciális Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest