Hirdetés
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
Dear Krisztián Vajda,
Thank you for contacting PayPal regarding a refund of $10.00 USD. In order to get a refund of $10.00 USD, you need to contact the seller.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
lazán ennyit segítettek.
vegyem fel a kapcsolatot az eladóval/humble,h vissza kaphassam a lóvét,de nekik nagy örömükre szolgált,h segíthettek és ,h a paypalt választottam.
nah majd kiderül... -
chris0000
őstag
-
ZsZso
Közösségépítő
Ahogy ígértem: képernyőképek és a koncepció gyorsan felvázolva. Hozzá lehet szólni nyugodtan.
-
Na, nekem azóta is motoszkál a fejemben ez a bundli-cserélgetős ötlet. Lenne is egy kb. ötletem a megvalósításra. Ha lesz érdeklődés, indíthatunk neki egy külön topikot, de addig beírom ide.
Szóval egy ötlet arra, hogyan lehetne hatékonyan megszabadulni a felgyűlt bundlis dolgoktól, cserék útján.
A gond ugye az, hogy simán lehet, hogy vannak ketten, akiknek van aránylag sok bundle-maradékuk, de egymással nem tudnak cserélni, mert
A topikba mindenki 0 ponttal indulna. Egy hozzászólásba bárki beírhatná, hogy milyen cuccai vannak, és pontozhatná, hogy 1-től 5 pontig hányra értékeli az adott játékát:
Pl:
Giana Sisters: Twisted Dreams (1p)
Van Helsing (2p)
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut (5p)Ezek után ha valakinek kell valami, akkor beírja a topikba, és a saját pontjaiból az adott pontszám levonódik.
De mivel mindenki 0-val indul, a dolog nem tudna elkezdődni, ezért mindenkit engedünk -3 pontig lemenni. Viszont felajánlás nélkül nem lehetne elvinni semmit, szóval ha valaki -1 pontra akar lemenni, akkor legalább 2 felajánlást kell tennie, -2 ponthoz 4-et, -3-hoz 6-ot. Ennél lejjebb nem lehetne menni. Ezekbe a felajánlásokba azok a játékok, amik már voltak ingyenesek nem számítanának bele. Szóval ha valaki jön egy Gun Monkeys, Dino D-day, GTR Revolution, Woodle Tree Adventure pakkal, akkor nem vihet semmit, amíg valaki nem fizet neki a saját kreditjéből.A felajánlott játékok egy google-doksiban lennének vezetve a pontszámokkal együtt, amihez kiválasztott megbízható emberek kapnának hozzáférést (ha elég sokan vannak, akkor mindig lenne valaki, aki rövid időn belül bejegyezne egy tranzakciót).
Kb. eddig jutottam, szóljatok, ha tetszik az ötlet, és részt vennétek, meg akkor is, ha a szabályokkal kapcsolatban bármi módosító javaslatotok van. Ha leszünk elegen, akkor nem spammelünk itt tovább, hanem irány a saját topik, és a jó kis cserék
-
eami
veterán
a 300 huf / db árral szoktam kb én is 300ra kihozni a sajátot, de nyilván ez attól függ mennyien szeretnének DD packot. Egyébként pont azon gondolkodtam hogy rendszerezni kellene valahol. Első körben Google docsra gondoltam lehet valami formon keresztül és / vagy táblázatban.
Csereberelos téma viszont kifejezetten jó ötletnek tartom. igaz ahhoz sokmindent jól át kellene gondolni. Pl mindenki besorolhatna tetszés szerint a játékait 1-5 skálán és hogy azért milyen 1-5 skálán lévő játékot fogadna el. akár pl egy 5osert 2db 2est. így kicsit roviditeni lehetne az egyezkedest is. Csere után pedig bejelolni a csere sikeresseget mindkét oldalról.
-
Crytek
nagyúr
Kajak lenne szerintem.
És itt nem is a nem bukáson van a hangsúly szerintem ,hanem hogy segítsük egymást ha lehet full ingyen.
Ninja topik jó példa erre hogy mennyire sok game lett kiszórva ingyen (ha bundle ha nem de aki kiszórta valamit ugye fizetett érte)Támogatom az ötletet.Így garantáltan oda jutnának a cuccok akit érdekel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest