- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Vikli bundel 1 dolcsis Worms Armageddonnal meg egyéb jóságokkal.
-
kemotox
addikt
Monthly genyóra ha paypallal fizettem be kell fizetni újra, hogy megkapjam a decemberit, vagy majd levonja magától? Humble bundle nyomatja egyfolytában, hogy fizessek elő, pedig az előzőre befizettem.
Nekem is csalódás volt, de a decemberire még maradok, hátha lesz valami karácsonyi jóság. Ha nem, akkor az újévi jóságot már nem várom meg -
kemotox
addikt
Jólvan akkor nem csak én fogom lemondani ahogy elnézem
-
kemotox
addikt
Humble Monthly Bundle #1:
Saints Row IV
Besiege
Valkyra Chronicles
Lethal League
Sanctuary RPG
TowerFall Ascension
Legend of Grimrock IIGyengusznak tűnik. Besiegének örülök meg a Grimrock II is király, de a többi valahogy nem fogott meg. SR nemrossz de valahogy nembejövős, egyszer már megvettem csak refundoltam.
-
kemotox
addikt
Humbel bundelen 3 dolcsiért How to survive kieggel meg Jazpunk, meg Overlord 1-2 (bár ez volt már bundliban). Isteni.
-
kemotox
addikt
Bundlis cuccokat amiket még nem aktiváltam meg tudom valahogy giftesíteni, és az inventorymba helyezni? Konkrétan a még maradék két Contagion kulcsomból szeretnék egy-egy tradelhető giftet varázsolni, hogy könnyebb legyen csere-berélni.
-
kemotox
addikt
Grupis Bundli végülis 4 dodó lett.
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
válasz
kriszpontaz #7302 üzenetére
Atlagbol csak egy van
-
kemotox
addikt
REnégyet keresek Jó Áron, köszi!
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
Nagyon random, nagyon esélytelen, nagyon végsőelkeseredettséges hozzászólás következik.
10-én kellet volna fizut kapjak, ezért nem is raktam zsozsót a számlámra. De nem jött még. 5 perc van a bundliból. Szerettem volna megvenni a 10 dolcsis cuccot. Aki megveszi az 13-at kap vissza! Hogy mikor azt nem tudom!!Szerk.: Lassúak voltatok
Basszus kár, hogy nem tudtam pontosan mikor jár le.. Haver meg most szól, hogy 10 perc múlva új bundle. Na de most viccen kívül: Nincs valakinek valami véletlen folytán megvásárolva egy 10 dolcsis csomag? Mittomén havernak kellet, csak aztán még sem, vagy ilyesmi.
Ez a Capcomos egész klassz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest