Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eszement24 #6674 üzenetére
Személyfüggetlenül szemezgetve az ökörségeitekből:
"Egyszerűen, ahogyan anno fizettem egy Videoton színes TV-ért, ma már nem tenném meg, mert eljárt felette az idő.."
Ha egy Videoton színes tévére vágynál, bizonyára mégiscsak fizetnél érte. Vagy azt is ingyen várnád?
Ha egy régi játékot akarsz használni, azért miért derogálna pénzt adni?"És lehet, hogy téged nem zavar, hogy ha egy játékot 36x próbálnak eladni, minket igen."
Hogy érted, hogy többször próbálnak meg eladni? Úgy, hogy folyamatosan árulják? Mégis, mi baj ezzel?
Vagy személy szerint neked akarják eladni azt, amit már megvettél korábban, és kényszerítenek az ismételt vásárlásra? Mert az tényleg kellemetlen lehet.Képtelen vagyok megérteni, hogy szerintetek miért kéne x év múlva valamit ingyen osztogatni.
Technikai elavultsága ellenére is szeretnéd, tehát valamiben azért csak megállja a helyét a cucc, nem? Ha pedig valami érték számodra, miért merül fel, hogy ingyenes legyen?
Tudom, hihetetlen, de születnek új emberek, új generációk, akiknek minden új, lehet, valakinek talán épp megtetszik az adott játék, és szeretné megvenni és birtokolni azt. Miért zavar ez bárkit?
Ahogy zenéken, filmeken, a játékokon is emberek dolgoztak/dolgoznak, szerintem a munkájuk nem lesz értéktelen az idő múlásával.Off, de én pl egy ilyet szeretnék, pedig jó elavult már, lassan 50 éves konstrukció, szerintem a gyalogos és utasvédelmet is pont egyformán leszarták benne, a CO2-kibocsátását tudni sem akarom, de mégsem tudok ingyen hozzájutni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- iPhone topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Doky586: Egyszerű boot
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest