Hirdetés
Aktív témák
-
banán007
tag
#EDU#BLOG
Re: Topográfia p3Na megírtam....tanár persze nem egy egész órát, hanem csak húsz percet adott (ez más osztályoknál 45 perc volt), és a
"lenehezebb", inkább a legeldugottabb tájegységeket adta pl.Sokoró, Zámbolyi medence....
Na mindegy ezen is túl vagyunk......most pedig megyek, és megtanulom a császárkort....(történelem)
-
banán007
tag
#EDU#BLOG
Topográfia...
A kedves* földrajz tanárunk feladta nekünk az egész Magyarország térképet (kb. 200 víz/domborzat/tájegység...), és holnap ebből írunk. Eddigi dolgozataim topográfiából, mind 5-ösre sikeredett (többször az enyém volt a legjobb ), de ezt lehet, hogy el fogom rontani. Maga a mennyiség is sok, ráadásul annyira nincs kedvem most megtanulni az egészet, hogy hihetetlen. Kint végre jó az idő, átlagosan 15-18°C,
és bent kell ülnöm és tanulnom....Hoppá! Ki is mehetek a hintaágyra! Áááá...végre valami jó ötlet...holnap (még lehet, hogy ma is) folyatatom a topicblogot.*kedves: annyira kedves, hogy nevet, miközbe feladja a 20-30 oldalakat megtanulni...
[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
#INFO - A jelölési rendszer
EDU .... Iskola, tanulás
OFF .... Off topic, vagy ami nincs kategorizálva
BLOG .... Egyértelmű, blogot fog jelölni
INFO .... Ide tartozó információk, mint például ez is
PROG .... Programozással, szoftvereimmel kapcsolatos írások
Re: [kategória] ... válasz az előbbi írásra
A kiemelés:
AZ OFF téma mindig "Off topic", az INFO "Félkövér + Dőlt" jelölést fog kapni.
A többinél a szempontok:
Félkövér .... Általános jellegű,
Dőlt .... inkább kiegészítések a főbb témához,
Félkövér + Dőlt .... a kettő "ötvözete", fontos, információkkal teli írások,
Középre zárt
.... nagyobb terjedelmű elemzések/bemutatók, vagy kiemelt fontosságuk van.
!Egy írás több kategóriába is lehet sorolni, pl.:
#INFO#BLOG[ Szerkesztve ]
-
-
banán007
tag
1# p2 Dizájn...
...Mivel (LEHET) hamarosan core2 fórumtársam csatlakozik hozzám a fejlesztésben (pontosabban májusban), eezért addig a dizájnnal, és a program "felépítésével" fogok dolgozni leginkább.
...A dizájnnak van már egy "szerkezete", amit követni fogok a további funkciók/stb... beépítését követően. Kb. a PH!/Logout-os színek a jellemzőek, bár az arány teljesen más lett/lesz.
...A program felépítése...hmmm...beiktatok egy "Beállítások" menüt, ahol az indítással kapcsolatban lesznek funkciók.[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
1# - A programom
Sokat dolgoztam a programommal, a PH! CBIP-mal [link]. Ezzel a programmal cikkeket és bejegyzéseket tudsz írni OFFline. Remélem nagy sikere lesz, és hasznosnak fog bizonyulni!
...bár nem biztos. A mostani világban már mindenhol van net kapcsolat, ezért lehet, hogy el fogok bukni...
[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
Gondoltam, én is nyitok egy topikot magamnak. Csak magamnak.
Ide jönnek, amik épp eszembe jutnak, vagy csak hogy egy helyen legyen minden.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest