- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- HP EliteBook / ZBook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
pufi
tag
Sziasztok!
Alaplap csere után, kénytelen voltam újratelepíteni a rendszeremet, melyen mindig, minden program, adatbázis, elérési út azonos, immáron sok-sok éve. Semmi nem változott az előző konfighoz képest, csak az alaplap (nf2 ez is, iletve a régi is az volt, csak elromlott, tehát nem hw-es a gond). Szóval a probléma. Apache felmegy, php felmegy, mysql felmegy, config, EXECUTE és a START SERVICE-nél gondolkodik egy keveset, aztán azt mondja, hogy ERROR:0 és a szolgáltatást nem indítja el. Kézzel sem tudom útjára indítani a service-t, mert egy teljesen értelmetlen windows-os hibaüzenettel (miszerint nem indítható el...) Uninstall, reinstall, ugyanez. Más verziójú MySql letölt, feltelepít, a helyzet változatlan. Ha valaki tud valami okosat, kérem segítsen, mert (természetesen mikor máskor...) határidős munkám van, amit e nélkül nehéz lesz befejeznem.
Egyébként már elég sok alkalommal telepítettem a rendszeremre az Apache/PhP/MySql programokat, de most kifogott rajtam.
Köszönöm:
Pufi
Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Starlink
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Temu
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest