Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Sziasztok!
Ilyen téren még nagyon kezdő vagyok úgyhogy...

A kérdésem a következő:
Azt hogy tudnám megcsinálni Windows rendszeren, hogy normálisan menjen a saját gépemről a Joomla/Drupal? (Nagyon sz*rok az ingyenes tárhelyek
) Felraktam a WAMP-ot, és létrehoztam egy MYSQL adatbázist. Ez idáig OK, de mire szolgálnak benne a táblák és a sorok? És a soroknak milyen nevet, típust adjak? Mi ez a VARCHAR, INIT, stb? Még sosem csináltam, ilyet, úgyhogy egy kis segítség kéne! 
Remélem teljesen érthető volt amit írtam!

Üdv. Core2
Aktív témák
Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Mobil flották
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Felraktam a WAMP-ot, és létrehoztam egy MYSQL adatbázist. Ez idáig OK, de mire szolgálnak benne a táblák és a sorok? És a soroknak milyen nevet, típust adjak? Mi ez a VARCHAR, INIT, stb? Még sosem csináltam, ilyet, úgyhogy egy kis segítség kéne!