Aktív témák
-
Mandrake833
csendes tag
Sziasztok! Adott egy adatbázis, mely egy txt-fájlból veszi az adatokat (a txt excelből exportált...) Szeretnék írni egy php-t ami ha változik a txt fájl akkor megváltoztatja az adatbázist. Úgy gondoltam, hogy törlöm a teljes adatbázist és újra beimportálom a megváltozott txt-t (Load data into...).Erre a megoldásra azért jutottam mert replace-elni nem tudtam, így a load data local replace infile hatására nem update-elt hanem hozzáírta plusszba még1x a txt fájl sorait..Mind1... A php-m a következőképp néz ki:
$querytor=''delete from uf;'';
$query=''LOAD DATA LOCAL INFILE 'd:/uf.txt' INTO TABLE uf ;'';
if (!($connection = @ mysql_connect($hostname, $username, $password)))
die(''Cannot connect'');
if (!(mysql_select_db($databaseName, $connection)))
showerror();
mysql_query($querytor, $connection);
mysql_query($query, $connection);
Ez a php így le is fut hibaüzenet nélkül. A baj az, hogy a törlés tökéletesen működik, viszont a visszatöltés már egyáltalán nemÍgy kapok egy tök üres adatbázist.
A poén az, hogyha beírom a mysql parancssorába a $query értékét akkor persze ott tökéletesen lefut. Mi lehet a hiba ?
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest