- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Akciókamerák
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Indulhat a hardverparti!
Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
Hi all.
Tudna nekem adni valaki egy olyan php szkriptet ami xls-be kiexportál egy adott táblát..? Ez azért kéne, hogy ne kelljen belépni MyAdminba állandóan és ott exportálni.
Ide: spamguard@freemail.hu
Örök hála.
-
YODA mester
senior tag
Hi all. Felraktam a XAMPP 6.3a-t, de nem akar elindulni az Apache. Azt mondja, hogy a 80-as port használatban van, meg hogy ''no listening sockets''... HELP..!
-
YODA mester
senior tag
Hi all. Nagyon kéne help. Behalt a céges webszerver ezért a fejlesztői desktopra kéne felhányni Joomlához egy webszervert. Feltoltam windows alá egy 2.2.4-es Apache-ot és PHP 5.2.3-at és egy 4.1.22-es MySQL-t. Az a baj, hogy valami miatt nincs sql támogatás még mindig. Pedig követtem az utasításokat, hogy mit kell átírni a php.ini-ben. HELP
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest