Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
futár
senior tag
válasz
#68216320 #1157 üzenetére
üdv. mindenkinek.
Egy programot használok kb. 5 éve, amivel most gondom van. BAD sectoros lett a HDD-m. Ez egy adatbáziskezelő kis alkalmazás, amit anno megvettem. Úgy telepítették fel a gépemre. A problémám a következő. A program MySQL adatbázissal kommunikál, aminek nem tudom a hozzáférési adatait. Jelenleg HDD-t kellene cserélnem a fenti okok miatt és tanácstalan vagyok. A cég kb. 3, vagy 4 éve megszünt, nem tudom elérni őket. Javasolták nekem a klónozást, vagy partíció mentést. Tud ebben nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom úgy kicserélni a HDD-t, hogy működjön a program? Valaki oldott már meg ilyen problémát?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
#68216320 #1147 üzenetére
egyik allekérdezés:
[borok] - [ertekelt_borok] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam) ...Ez megadja egy pincészetben a borok átlagminősítését.
másik allekérdezés:
[pinceszetek] - [ertekelt_pinceszetek] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam)Ez megadja egy pincészet átlagminősítését.
A kettőt pedig pinceszet_id -n keresztül összekötöd. A többi táblát ehhez csapod hozzá, ha kell belőle valami.
-
fordfairlane
veterán
válasz
#68216320 #1140 üzenetére
Ha a mysqli interfészt használod, akkor inkább a mysqli_stmt::bind_params-t célszerű használnod. A példa alapján szerintem egyértelmű, hogyan kell használni.
-
Soak
veterán
válasz
#68216320 #1138 üzenetére
Valahogy így : http://www.php.net/manual/en/pdostatement.bindvalue.php
-
törölt tag
válasz
#68216320 #1135 üzenetére
Közben lehet, hogy megtaláltam a megoldást. Szerintem túlkombinálhattam.
Ezt lehetne megoldás illetve lehet esetleg szebben?SELECT tk.id AS termekId, tk.nev AS termekNev, gy.nev AS gyartoNev, ts.nev AS telepulesNev
FROM termek AS tk
LEFT JOIN gyarto AS gy ON gy.id=tk.gyarto_id
LEFT JOIN telepules AS ts ON gy.telepules_id=ts.id
WHERE tk.id = '$telepules_id'
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő