Új hozzászólás Aktív témák
-
-
futár
senior tag
válasz
#68216320 #1157 üzenetére
üdv. mindenkinek.
Egy programot használok kb. 5 éve, amivel most gondom van. BAD sectoros lett a HDD-m. Ez egy adatbáziskezelő kis alkalmazás, amit anno megvettem. Úgy telepítették fel a gépemre. A problémám a következő. A program MySQL adatbázissal kommunikál, aminek nem tudom a hozzáférési adatait. Jelenleg HDD-t kellene cserélnem a fenti okok miatt és tanácstalan vagyok. A cég kb. 3, vagy 4 éve megszünt, nem tudom elérni őket. Javasolták nekem a klónozást, vagy partíció mentést. Tud ebben nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom úgy kicserélni a HDD-t, hogy működjön a program? Valaki oldott már meg ilyen problémát?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
#68216320 #1147 üzenetére
egyik allekérdezés:
[borok] - [ertekelt_borok] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam) ...Ez megadja egy pincészetben a borok átlagminősítését.
másik allekérdezés:
[pinceszetek] - [ertekelt_pinceszetek] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam)Ez megadja egy pincészet átlagminősítését.
A kettőt pedig pinceszet_id -n keresztül összekötöd. A többi táblát ehhez csapod hozzá, ha kell belőle valami.
-
fordfairlane
veterán
válasz
#68216320 #1140 üzenetére
Ha a mysqli interfészt használod, akkor inkább a mysqli_stmt::bind_params-t célszerű használnod. A példa alapján szerintem egyértelmű, hogyan kell használni.
-
Soak
veterán
válasz
#68216320 #1138 üzenetére
Valahogy így : http://www.php.net/manual/en/pdostatement.bindvalue.php
-
törölt tag
válasz
#68216320 #1135 üzenetére
Közben lehet, hogy megtaláltam a megoldást. Szerintem túlkombinálhattam.
Ezt lehetne megoldás illetve lehet esetleg szebben?SELECT tk.id AS termekId, tk.nev AS termekNev, gy.nev AS gyartoNev, ts.nev AS telepulesNev
FROM termek AS tk
LEFT JOIN gyarto AS gy ON gy.id=tk.gyarto_id
LEFT JOIN telepules AS ts ON gy.telepules_id=ts.id
WHERE tk.id = '$telepules_id'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Synology NAS
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Linux kezdőknek
- Léghűtés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest