Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoltán

őstag

válasz VladimirR #67 üzenetére

Na most fogtam magam és egyszerűen becopypastéztem a Te kódodat (és persze kicseréltem az aposztrófokat) és most jó! Csak azt nem értem, hogy ha Én írom be pontosan ugyanezt (szintaktikai hiba nélkül, hisz lefut, nem szól a php, hogy ebben és ebben a sorban hiba van), akkor miért nem jó? Meg 2 könyvet is megnéztem, hogy hogyan kell pontosan mit-hova írni és úgy csináltam. Nem értem. Örülök, hogy végre jó, csak bosszant, hogy nem tudom, hol volt a hiba. (Az meg mégsem mehet, hogy minden egyes mysql ténykedésemkor rohanjak ide, hogy írd le légyszi helyettem, mert csak úgy megy :) )

Köszönöm szépen!!:R:C:R

MOD: Most vettem észre, hogy az általad írt aposztróf máshogy néz ki, mint az általam írt! A tied döntött, az enyém (1-es fölötti shiftel) meg egyenes. (Összehasonlítottam a két kódot, (két notepadot egymás után gyorsan kapcsolgatva) így vettem észre). Ez meg mi a szösz lehet? Fontosak az aposztrófok vagy elhagyhatók, esetleg idézőjellel helyetesíthetők?

Köszi

[Szerkesztve]

• Zoltán

őstag

válasz VladimirR #67 üzenetére

NOT NULL-t kijavítottam, de még mindig ezt írja ki:

Sikerült a kapcsolat létrehozása
    Sikerült kiválasztani a db_ak48 adatbázist
    Hiba a tabla létrehozásánál: You have an error in your SQL syntax near ''probatabla' ( 'id' int(10) NOT NULL, 'nev' varchar(8) NOT NULL, 'jelszo' varc' at line 1

Idézőjelek-aposztrófok persze ki lettek rendesen cserélve. Az általad linkelt oldalakat pedig sajnos nem tudom elérni.

Már arra is gondoltam, hogy ilyen nevű tábla esetleg már létezik, azért nem tudom létrehozni. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen táblák vannak?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák