- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR #67 üzenetére
Na most fogtam magam és egyszerűen becopypastéztem a Te kódodat (és persze kicseréltem az aposztrófokat) és most jó! Csak azt nem értem, hogy ha Én írom be pontosan ugyanezt (szintaktikai hiba nélkül, hisz lefut, nem szól a php, hogy ebben és ebben a sorban hiba van), akkor miért nem jó? Meg 2 könyvet is megnéztem, hogy hogyan kell pontosan mit-hova írni és úgy csináltam. Nem értem. Örülök, hogy végre jó, csak bosszant, hogy nem tudom, hol volt a hiba. (Az meg mégsem mehet, hogy minden egyes mysql ténykedésemkor rohanjak ide, hogy írd le légyszi helyettem, mert csak úgy megy
)
Köszönöm szépen!!
MOD: Most vettem észre, hogy az általad írt aposztróf máshogy néz ki, mint az általam írt! A tied döntött, az enyém (1-es fölötti shiftel) meg egyenes. (Összehasonlítottam a két kódot, (két notepadot egymás után gyorsan kapcsolgatva) így vettem észre). Ez meg mi a szösz lehet? Fontosak az aposztrófok vagy elhagyhatók, esetleg idézőjellel helyetesíthetők?
Köszi
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR #67 üzenetére
NOT NULL-t kijavítottam, de még mindig ezt írja ki:
Sikerült a kapcsolat létrehozása
Sikerült kiválasztani a db_ak48 adatbázist
Hiba a tabla létrehozásánál: You have an error in your SQL syntax near ''probatabla' ( 'id' int(10) NOT NULL, 'nev' varchar(8) NOT NULL, 'jelszo' varc' at line 1
Idézőjelek-aposztrófok persze ki lettek rendesen cserélve. Az általad linkelt oldalakat pedig sajnos nem tudom elérni.
Már arra is gondoltam, hogy ilyen nevű tábla esetleg már létezik, azért nem tudom létrehozni. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen táblák vannak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Dell kezdő gamer notebook (5th i5, 1 GB GeForce 820M,250 SSD) kiárusítás!!!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest