Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qwertly

addikt

válasz sonar #1897 üzenetére

Szia!
    köszönöm a válaszodat :R ez már kiindulási alapnak jó.Mivel nem vagyok linux-ban power user ezért kérdésem lenne fedorában is így működik a dolog?Mert a linux gépek a Sulix Professional 8, használunk.Jogosultság kérdésem pedig az lenne,hogy nem attól félünk kívülről meg hackelik a hallgatót hanem,hogy egymásnak írják segitenek.Mert ha tudják az adott gép ip címét akkor betudnak jelentkezni a teremben levő másik gépre,azt szeretnénk,hogy az adott gépre bejelentkezett hallgató írhasson csak az adott gépen levő mappába.Ennek a blindelésnek van jelentősége ha így indítottuk el: böngésző címsora: localhost/phpmyadmin. Itt az lett a gond,hogy elején még szépen ment de egyre lassabb és megbízhatatlan lett.és amikor volt a próba érettségin akkor már gyakorlatilag használhatatlan lett vagyis elsőnek nem is tudtak bejelentkezni a teremben levők,de amikor újra indították a gépeket akkor ment a bejelentkezés de nem tudtak beimportálni az adatbázis kiszolgálóba.Ugyan akkor olyan termekben ahol nem dolgoztak még a mysql php ment minden.Mint írtam nem vagyok nagy linux felhasználó,még ha sulink linuxot használ akkor sem,és a suport nem ad támogatást mert,ezek nincsenek benne a repoba. Így minden tanácsot szívesen veszek :B :R

Új hozzászólás Aktív témák