Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter nagyúr "csak nem hittem el, hogy a phpmyadmin-t a hoszting szolgáltatókon kívül bárki is használja, fejlesztésre meg pláne. Bearanyoztad a napomat ezzel  " "
 Már miért ne lehetne használni a phpMyAdmint vagy alternatíváit?   Pl. ott a kisebb tudású, de kis erőforrásigényű, gyors, és próbalekérdezésekre, az adattáblák áttekinthető felületen való gyors megnézésére tökéletesen használható SQL Buddy is... Pl. ott a kisebb tudású, de kis erőforrásigényű, gyors, és próbalekérdezésekre, az adattáblák áttekinthető felületen való gyors megnézésére tökéletesen használható SQL Buddy is...
 Már miért ne lennének ezek jók? Pl. a phpMyAdmin-felületen keresztül statisztikákat is lehet nézegetni, ha az ember kíváncsi rá. Az SQL Buddy kevesebbet tud, de ahogy eddig próbálgattam, egész megfelelő alternatíva az említett gyors célokra. Miért kellene ezekhez valami nagytudású, de legalább erőforrásigényes program? Vagy ha mégis van olyan alkalmazás, ami nem webes felületen keresztül működik, gyors, meg tud mindent, amit kell, az miért csökkentené a phpMyAdmin vagy ahhoz hasonló programok hasznát? Egyáltalán miért kellene élből hülyegyereknek nézni azokat, akik még mindig használják ezt is (mint én)? 
 Engem mondjuk a phpMyAdmin eléggé elavult, frame-es kialakítású szerkezete eléggé zavar, ezért is kerestem rá alternatívát, de ettől függetlenül tökéletesen megfelelőnek találom ezt és az ehhez hasonló programokat webfejlesztés esetén egyszerűbb célokra.
 Ha valaki birtokában van némi adatbázis-kezelési ismereteknek, az nem feltételezi egyből azt, hogy robusztus, nagy vaddisznó programokat használ adatbázis-kezelésre, plusz hatalmas táblái vannak iszonyat komplex struktúrával, bonyolult összekapcsolásokkal, százsoros lekérdezésekkel, stb. Ettől még lehet jó fejlesztő. Vagy csak én értem félre, hogy eleve ujjal mutogatva kineveted azokat, akik még ma is használják a phpMyAdmint és társait... Ettől még lehet jó fejlesztő. Vagy csak én értem félre, hogy eleve ujjal mutogatva kineveted azokat, akik még ma is használják a phpMyAdmint és társait... 
 Főleg, hogy az olyan csomagokhoz, mint az AppServ, XAMPP (Windows), WAMP és társai, általában ez szokott kapcsolódni, ezeket a csomagokat meg elég egyszerű telepíteni, ha az ember nem akarja szopatni magát feleslegesen az egyenkénti telepítéssel+konfigurálással (személy szerint az elsőt használom).(#661) martonx : 
 "Végülis mindegy, a sima mysql működik, és nem vettem észre, hogy bármiben is rosszabb lenne a mysqli-nél. Ilyen ez az open source szarakodás, de legalább ingyenes a sok fos komponens."
 Újabb hozzászólás, amit nem értek... A mysqli eleve objektumorientált használatot is lehetővé tesz, támogatja a prepared statementek használatát, és még elég sok minden elérhető vele, amit gondolom nem kell neked felsorolnom, mert sejtésem szerint van róla némi fogalmad...
 Miért lenne ez egy "fos komponens"? 
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kerékpársportok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"
" 
  Pl. ott a kisebb tudású, de kis erőforrásigényű, gyors, és próbalekérdezésekre, az adattáblák áttekinthető felületen való gyors megnézésére tökéletesen használható SQL Buddy is...
 Pl. ott a kisebb tudású, de kis erőforrásigényű, gyors, és próbalekérdezésekre, az adattáblák áttekinthető felületen való gyors megnézésére tökéletesen használható SQL Buddy is...