Hirdetés
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
megpróbálok a többi olcsóról is infókat beszerezni, ennek a fórumnak az olvasása arról győzött meg, hogy ez a tipus nekem nem kell. Ha a többivel is ilyenek lesznek, akkor inkább gyűjtök több pénzt, és nexus7.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest