- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar ez nem a szakteruletem , de olvastam boven rola hogy , le merjem irni , hogy egy rossz rom , amiben nem megfelelo a touch panel fw-je galyra tegye a panelt ,ellenben olyanrol nem olvastam, hogy egy elcseszett touchpanel egy rendes rom felrakasaval helyre jott volna. Persze egy szervizben helyre hozhato. Sajna a hw elemeknek sajat firmwarejuk van, es egy sw frissitessel felul irodhat, ha meg mas verzioju az uj fw az adott hw elemre, akkor nem mindig van lehetoseg a downgradere.
Igy jartam en is , telefon touchpanel , betort , csere egy oem gyartoera, aztan ahogy jott a rendszer frissitese be is halt . Emiatt vehettem ujjat de ekkor mar gyarit vettem.Ui .: hw elem fw iras, javitas ugyben azert kerdezd meg cappa-t, kelzsoca-t,tjb-t , ok nagy guruk...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest