- Androidos tablet topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Kicserélték, még volt 1db raktáron.
Nekem nem volt bajom a MyAudió garanciával. 1hét alatt lezongorázták a cserét. Igaz én itt vagyok a közelükbe, uh. nem a boltba vittem vissza.Hanem közvetlenül nekik.
A MyAudios srác mondta, hogy azért tart sokáig a "javítás" mert pl. az MM is úgy csinálja, hogy akárhol adod le (ha Miskolcon akkor is) előbb felküldik Pestre a központba, ott összegyűjtik és egyben küldik le nekik.
Szóal lehet, hogy 2 hetet csak a MM központban áll a kütyü.mod: tudom most sokan azt mondják, hogy: Kétszer (sőt háromszor) is ugyanabba a patakba lépni???, de nekem a 808-al sem volt sok bajom. Most kezdette el az akksi vacakolni, meg az a durva fagyás volt ami kitörölt mindent a tabról. De az ár és a tudás még mindíg jó. Ezért a pénzért a lenovó-t tudtam volna megvenni a mi hasonló, de az meg hardverileg visszalépés. Még a WayteQ 70dci került szóba, de az meg nem volt most raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest