Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Kicserélték, még volt 1db raktáron.
Nekem nem volt bajom a MyAudió garanciával. 1hét alatt lezongorázták a cserét. Igaz én itt vagyok a közelükbe, uh. nem a boltba vittem vissza.Hanem közvetlenül nekik.
A MyAudios srác mondta, hogy azért tart sokáig a "javítás" mert pl. az MM is úgy csinálja, hogy akárhol adod le (ha Miskolcon akkor is) előbb felküldik Pestre a központba, ott összegyűjtik és egyben küldik le nekik.
Szóal lehet, hogy 2 hetet csak a MM központban áll a kütyü.mod: tudom most sokan azt mondják, hogy: Kétszer (sőt háromszor) is ugyanabba a patakba lépni???, de nekem a 808-al sem volt sok bajom. Most kezdette el az akksi vacakolni, meg az a durva fagyás volt ami kitörölt mindent a tabról. De az ár és a tudás még mindíg jó. Ezért a pénzért a lenovó-t tudtam volna megvenni a mi hasonló, de az meg hardverileg visszalépés. Még a WayteQ 70dci került szóba, de az meg nem volt most raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest