- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
csak egyet tudok érteni!! Mivel a készülék és maga az android net függő, és mivel a készülék elsődleges és sokaknak egyetlen kapcsolódási pontja a WI-FI. Ebben az aspektusban az egész érthetetlen számomra.
Most direkt megnéztem a telefonom és tab között egyetlen osztásnyi a jel különbség, csak a telefon még nulla jelnél is vígan töltöget! Pedig ez sem nagy márka Hawai....bocs Huawei -
jFox
addikt
Kínából jön, ott meg nem igazán ismerik a MEO fogalmát.
Viccet félretéve: én voltam bent náluk. Kb. 6-8 fő az egész cég. Gondolom nem tudnak minden készüléket letesztelni egyesével. Megbíznak a beszállítóban. Meg mindenki sürgeti a szállítást is.
De ha valós hiba, szerintem garanciába kijavítják, ha beviszitek.Visszahívásról meg szerintem ne is álmodjon senki. Annyira nem prominens cég, hogy ilyesmire adjon.
Nálam ez a WiFi probléma nem jelentkezik. Most úgy néz ki ez a 4.0.4 frissítés megoldotta minden problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Airsoft
- Dacia topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest