Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leone510es2

csendes tag

válasz Hobbbyt #2350 üzenetére

Na jó, nem akartam megint ilyen dolgokra válaszolni, de akkor is szerintem nem lehet azt mondani egy ilyen hibára, hogy "epicfail", miközben a felhasználók szerint a MyAudio sípol, meg SD kártyát dobál, meg durván merül és hasonlók. Ha ezek nem tartoznak az "epicfail" kategóriába akkor nem tudom mi. De igazad van annyiban amit írtál, hogy ilyen téren a 1016 hibátlan.......ilyen téren elhiszem, de a többi dologban már annyira nem, mivel az Overmax aksi ideje rohadt jó, készenléti módban nagyon lassan merül (most reggel 8-kor húztam le a töltőről, megnéztem 2 emailt amit kaptam és felraktam a BSplayert amit kipróbáltam annyira, hogy 30 másodpercig ment egy videó, utána kiléptem, azóta kikapcsolt állapotban van a kijelző, most 11:46 van és 99%-os az aksi), nem dobál sd kártyát, nem sípol.....soha! Szóval pont ezért írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy nem kéne ujjal mutogatni, meg ócsárolni a másikat. El kell ismerni a másik előnyeit és hátrányait is egyaránt, és belátni hogy ha valami jobb valamiben vagy rosszabb, ennyi! De ehhez úgy látszik fel kell még nőni bizonyos embereknek. Könnyű azt mondani a másiknak, hogy "mit tudsz te erről nincs is ilyen tableted". De akkor ha már itt tartunk, neked hány darab Overmax SteelCore tableted van?

• Gemil

tag

válasz Hobbbyt #2350 üzenetére

Kicsit azért ez kukacoskodás, nyílván nem túl bizalomgerjesztő, hogy nem a megy, de azért engem annyira nem zavar, ha böngészőben kell használni. Amúgy is a gépemen is úgy van, hogy alapból indul a youtube a böngészőben, megy róla a zene, a többi lapon meg dolgozom.

Új hozzászólás Aktív témák