Hirdetés
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Igen, arra gondoltam. Namost akkor próbáld meg, hogy kiveszed az egér pontosság rámutatását XP ben. Vezérlőpult/egér itt megtalálod. Utánna Steam\My games --->klikk jobb gombal CS 1.6 \ properties \ set lunch options és ide írd be ezt: -noforcemparms -noforcemaccel egymás után, kötőjel kell és szóköz a kettő közé. Ha ígyse jó, akkor nincs több ötletem esetleg win reinstall. De lehet megadta magát az egered.
-
pisti
őstag
Hi!
Leírom a problémám hátha tapasztalt más is ilyet és esetleg tud tanácsot adni nekem.
Szóval van egy kb 3 éves MX500am. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy néha nem követi a lassú mozgást, de csak 1.6os CSben meg az ugyanilyen engines Valves stuffokban(HL,Opposing force ahol néztem), kipróbáltam Counter Strike Sourceban és ott nem jelentkezik a hiba, meg windowsban sem csinálja.
A probléma pedig az volna (a menüben mozgatva nagyon látszik), hogy srégen lefele mozgatva az egeret, ugrálva mozog, vagy csak az egyik tengely irányába megy, ha közeli a mozgatás iránya ahhoz a tengelyhez, és csak lassú mozgatásnál csinálja, eléggé zavar a dolog és nem tudom mi lehet az oka.
Főleg azaz érdekes, hogy csak ezekben a HL1 engines játékokban jelentkezik. Frissítettem már egérdrivert, állítottam az usb ratet vissza alapra, de semmi változás.
Ha valakinek van valami használható tanácsa, akkor azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest