Hirdetés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem zárkóznék el attól sem, viszont 70k a teteje a projektnek, akármi is történik ennél többet nem tudok rákölteni egyetem mellett (láttam a hardveraprón lévő X5 gen1-et, megfontolandó).
(#693) kemcso: A legjobb az lenne ilyenkor, ha a komplett Fiio paletta kivonulna hozzám és végre végigpróbálgathatnám mindet egymás után.
Hát igen, az X5 gen1 nem éppen kompakt darab, a J3 után még az X1 is pufóknak tűnt, az X3k ugyanaz csak még vastagabb, az X5 gen1 meg mindkét Fiio lejátszóhoz képest hatalmas.
Nem lesz egyszerű döntés ez sem úgy érzem, különben is régen minden jobb volt, akkor fogtam magamat és vettem egy J3-t, mert az jó és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest