- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Szia!
A kiterjesztések alapján kaptál egy step (stp) file-t, ami egy általánosan használt modell. Az asm-t és a prt-t tudtommal a ProE/Creo használja. Az asm egy összeállítás, a sok prt pedig az összeállításban szereplő alkatrészek modelljei.
Az összeállításban ha nincs elkészítve a robbantott ábra, akkor azt előbb meg kell csinálni, hogy utána rajzot tudjál készíteni belőle. Rajzod valószínű nincs, mert kiindulva abból, hogy ez ProE/Creo-val készült, annak drw lenne a kiterjesztése.
Nem tudom mennyire bonyolult az összeállítás, de az alkatrészeket nem a robbantott ábrán szokták méretezni, hanem minden alkatrésznek van külön egy alkatrészrajza.
Ilyen listát sajnos nem fogsz tudni nyomtatni/exportalni/generalni, ezeket a rajzokat valakinek el kell készíteni, hogy legyen mit kinyomtatni.
Remélem tudtam segíteni. -
nbg
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy modellt egy targyrol (egy .stp, egy .asm, es egy csomo prt.1 kiterjesztesu fajl), solidworks-ben meg is tudtam nyitni, de sajnos teljesen hulye vagyok a temahoz.... Szuksegem lenne egy robbantott abrara, amin az alkatreszek szerepelnek meretezve. Hogyan tudnek (akar masik programmal is) ilyen listat nyomtatni/exportalni/generalni?
Elore is koszonom!
Udv,
nbg -
darkage45
újonc
Sziasztok! Creo házihoz keresek segítséget. Köszi. darkage45@gmail.com
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel vállalom gépészeti tervezési feladatok, műszaki rajzok készítését vagy akár régi tervrajzok digitalizálását is. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: peterszpet@gmail.com, +36 20 661 47 15
Kérem tekintse meg weboldalam is:
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
Gamekapocs
csendes tag
Sziasztok,
3D modellek és 2D műszaki rajzok készítését vállalom, Inventorban illetve Autocadben.
Bedolgozás szintjén.
Üdv.
Dánielgarazsstab@gmail.com
-
Lac23
újonc
Sziasztok, Catia házi feladathoz keresek segítséget, korrepetálást (tengely tervezés) Győrben vagy Budapesten. Köszi. Mail: lacbega@msn.com
-
keresAutoCAD
újonc
Sziasztok!
Keresek AutoCAD rajzolót, szerkesztőt, épületgépész tervek berajzolásához.
Épületgépész mérnök vagyok, ilyen rajzokat kellene rajzolni, minták alapján.
Alkalmi munka, pl. másodállásnak, de most éppen van pár hétre elegendő feladat.
Amennyiben aktuális, kérlek jelezz!infokatonapeter@gmail.com
+3630 210 4669üdv és köszi!
-
lowocska
csendes tag
Üdv,
Műszaki rajz készítést vállalok AutoCAD-ben 2D-ben terv,skicc vagy egyéb opciók alapján vagy vágási programokhoz.
Mérnöki végzettséggel rendelkezem, jelenleg is használom a programot a mindennapi munkámban.
Konkrétumok privátban.lowocska123@gmail.com
-
Gabesz87
veterán
Tudja valaki, mi az az envelope principle? (Vagy Taylor principle) Angolul találtam róla leírásokat, de nekem ez nem teljesen világos. Nem rémlik, hogy tanultam volna róla. Esetleg valami magyar leírást nem tudtok? Úgy, hogy "borítékelv" semmit nem találtam.
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel vállalom gépészeti tervezési feladatok, műszaki rajzok készítését vagy akár régi tervrajzok digitalizálását is. Számlaképes vagyok.
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
sanya078
csendes tag
20 éves Mérnöki és lakatos múlttal, vállalok, lakatos munkák megtervezését, egyedi alkatrészek tervezését, kivitelezését, legyártását, akár egy kisebb lámpatartótól kezdve a nagy kapukig, virágládákig ,minden, egyedi 3D terveket is adok előtte hogy lássa az ügyfél milyen is amit kért. Munkák felmérése, helyszíni felméréssel, majd egy kalkuláció alapján költséghatékony árat is adok!
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST 9, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését. A tervezésekről ha ipari méretű számításokkal erőtani kidolgozást is adok, hogy az annak aminek szánva lett megfelel. Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel. Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT programmal. Forgácsolási munkák kivitelezése, forgácsolt alkatrész megtervezése.
Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése. Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solid Edge ST 9-ben , terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése, és minden lemezipari termék kivitelezését, legyártását, a kész átadásig, felületkezeléssel egyaránt!Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Elérhetőségeim : Tel : 06205721302 (bármikor hívhatsz!!)
email : sandor.szecseny@gmail.com
Szécsény SándorWeboldal :
http://szerkezetgyarto.webnode.hu/
-
David333
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzoló!
Vállalok építőmérnöki szakmához kapcsolódó Autocad -es rajzok készítését.Útépítési tervek, járda, kapubehajtó, belső úthálózat engedélyezési tervei. Víztelenítési, szikkasztási tervek. Forgalomtechnikai helyszínrajzok, terelési tervek, stb.
Közműegyeztetés, genplan készítés.Autocad-ban rajzolás (helyszínrajzok, metszetek, részletrajzok, papír alapú dokumentumok digitalizálása/átrajzolása...)
Elérhetőségem: pro8.projekt@gmail.com
-
wamonos
csendes tag
www.cadmernok.hu
info@cadmernok.hu -
pinkberry66
újonc
Jó estét!
Ipari festőberendezések tervezéséhez keresek hozzáértő mérnököt, tervezőt, akár technikust. Egyedi berendezésekről lenne szó, ha valaki esetleg tud segíteni, kérem keressen: g.andi@vipmail.hu. Köszönettel
-
sanya078
csendes tag
20 éves Mérnöki és lakatos múlttal, vállalok, lakatos munkák megtervezését, egyedi alkatrészek tervezését, kivitelezését, legyártását, akár egy kisebb lámpatartótól kezdve a nagy kapukig, virágládákig ,minden, egyedi 3D terveket is adok előtte hogy lássa az ügyfél milyen is amit kért. Munkák felmérése, helyszíni felméréssel, majd egy kalkuláció alapján költséghatékony árat is adok!
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST 9, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését. A tervezésekről ha ipari méretű számításokkal erőtani kidolgozást is adok, hogy az annak aminek szánva lett megfelel. Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel. Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT programmal. Forgácsolási munkák kivitelezése, forgácsolt alkatrész megtervezése.
Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése. Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solid Edge ST 9-ben , terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése, és minden lemezipari termék kivitelezését, legyártását, a kész átadásig, felületkezeléssel egyaránt!
Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Szécsény Sándor -
Robibond009
csendes tag
Szép jó napot Mindenkinek!
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Az ár megegyezés szerint!email: robert.fabian88@gmail.com
tel.: +3620 4440 836Várom a megbízásotokat, további szép napot!
-
ergoprev
újonc
Üdv. 3d tervezőt, és szabad kapacitású designert keresünk.
e18info@gmail.com -
béla43
újonc
Keresek kizárolag ARCAD építész programot ismerő vagy megtanulni akaró műszaki rajzolót alkalmi munkára. budapesten. Pár óra ismertetést vállalok. 06-30-3591-116
-
Chiled
újonc
Hali! ArchiCad-et gyakorolnék, sos korrepetálót keresek. Valaki?
-
sziegephallg
újonc
Üdv!
A Szent István Egyetem gépész karán vagyok hallgató, és a gépelemek 2 tantárgy házi feladataihoz keresek
embert aki segít. Az email címem: sziegephallgato@gmail.com ide írjatok.
Köszi -
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Plazmavágó gépre készítek szabásterveket pro nest 2015 programmal.
Az lenne a kérdésem hogy mivel ezt a pro nestet nem lehet otthonra csak úgy letölteni így esetleg nem tudtok olyan hasonló programot amellyel a pro nestel mentett nif. fájlokat meg tudom nyitni?Köszönöm szépen 😊
-
redrunner001
csendes tag
Sziasztok!
Régi rajzok digitalizálására és 3D tervek (építészeti ill. szerszám) rajzolására keresek 2D/3D tervezőprogramokkal jól bánó, ráérő hallgatót vagy másodállásban dolgozó segítséget.
Ha érdekel valakit, egyeztessünk telefonon.
KöszönömAttila
30/3785789 -
clergy
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok (főleg építőipari) készítését vállalom távmunkában, AutoCAD és AutoCAD Civil 3D programokkal. Számlát tudok róla adni
Érdeklődni privátban lehet
-
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
3 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
balazs.angi
csendes tag
Műszaki rajzok (főleg gépészeti) készítését vállalom autocad vagy solid edge programmal.
Gépgyártástechnológiai technologus a végzettségem. Tanultam AutoCad-et és inventort 2015 ben országos 10. helyezést értem el a „Charles Babbage” Országos AutoCAD és Inventor Versenyen. Szorgalomból tanultam a Solid Edgeet.
Jelenleg Cad-Cam informatikát tanulok ahol Solid Edgben rajzolok. Emelet CNC-s ként dolgozok.
Ha felkeltetem az érdeklődését kérem jelezzen.
email: balazs.angi@gmail.comÜdvözlettel Angi Balázs.
-
beaky
újonc
Sziasztok!
Egyszerűbb hegesztő- ellenőrző- és megmunkáló készülékek tervezését, emellett 3D modellek, a hozzá tartozó dokumentáció és ábrák elkészítését vállalom Autodesk szoftverek segítségével. (Inventor és Fusion 360)
Keress bizalommal!
Elérhetőségem:
bkr.prime.design@gmail.com
-
Hóvihar
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki bútor szakrajz készítését vállalja Autocaddel? -
macsekok
újonc
Gépészmérnököt keresek projektmunkára másodállásban. Használható angol esetleg német nyelvtudás feltétel.
-
pch
senior tag
Üdv!
Egyvonalas elektronikai rajzot kellene készíteni.
Tervezni nem kell csak a neglévőbe vannak változások, de már csak pdf be van neg így újra kell rajzolni.
Mennyit lehet ezért kérni kb?pch
-
alma0003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását, ill. Présszerszámok, – készülékek, – célgépek tervezését is UGS NX – programmal.
Üdv: Árpi Elérhetőség: alma03@freemail.hu 06-30/65-14-962 -
újonc
Üdv.
Solidworks feladatokra keresek precíz műszaki rajzoló alvállalkozót. Nekem kiesik a tevékenységi körömből, acélszerkezet a fő profil, de ezzel is folyamatosan bombáznak.
Ha valaki érdeklődni kíván: magasepito.allas kukac gmail.com -
David333
csendes tag
Sziasztok!
Vállalok építőmérnöki szakmához kapcsolódó Autocad -es rajzok készítését.
2D -s rajzolás (helyszínrajzok, metszetek, részletrajzok, homlokzatok, papír alapú dokumentumok digitalizálása/átrajzolása...) Autocad -ben.
Rajzok feliratozása, megvalósulási helyszínrajzok és dokumentációk készítése.
Autocad Civil 3D –ben vonalas létesítmények (út, vasút,…) elkészítése, terepmodellek, nyomtervek létrehozása. Útépítési tervek engedélyezési- és kiviteli szintű kidolgozása.
Mélyépítési feladatoknál földmunka, (rézsű, bevágás) előállítása, számolása.
Geodéták számára földmérési adatok szerkesztése és feldolgozása 2D és 3D pontfelhőkből, illetve digitális térképek szerkesztése. Felületek létrehozása, területek, térfogatok lekérdezése. Szintvonalas térképek előállítása. Hossz- és keresztszelvények megszerkesztése, mind síkrajzi, mind 3D-s adatokból.
Forgalomtechnikai helyszínrajzok előállítása a hatályban lévő forgalomtechnikai elemek alkalmazásával.
Közmű helyszínrajzok szerkesztése, egységes formátumra való konvertálása, bedolgozása kapcsolódó szakterületi rajzok alá.
Ár megegyezés szerint.
Elérhetőségem: pro8.projekt@gmail.com -
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok tervezéssel, modellezéssel, rajzok, beadandók készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ebben az iparágban. A rajzokra garanciát, tervezésekre mérnöki garanciát vállalok, számításokkal, optimalizálással alá is támasztom.
Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel.
Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése.Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
Szíjhajtások tervezése, hajtás biztonsági számítások, rajzok, géppel. Emelők tervezése, emelési biztonsági számítások, rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT program , gyártási tervek, rajz, lefutott programról kép, szerszám kiválasztás.
Tengelykapcsolók tervezése átvitt nyomaték számítás, rajzok, kompletten.
Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Vállalom a megtervezett, lerajzolt alkatrészek, CNC esztergán, megmunkáló központon való elkészítését, lakatos hegesztési munkák kivitelezését is. Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Lemezipari termékek tervezése, vágási hajlítási tervek készítése, anyag és hulladékmentesen.
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, stb.
Ha digitális rajzolásról van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP -
köbcös
újonc
Szia! foglalkozol még tervezéssel,és műszaki rajzolással?
-
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
2 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
Üdv.: Bakó Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Villanyszerelés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest