- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsóhús
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, találkoztatok-e már az alábbi hibával:
"Mustek ScanExpress A3 USB" -t telepítenék XP-re, a drivert a gyártó honlapjáról ("http://www.mustek.com/product_resources/drivers/scanner/usbport/a3usb/win98-me-2000-xp/A3%20USB.zip") szedtem le.
A telepítés végén reboot-ot kér, megadom, majd miután felállt a rendszer, csatlakoztatom a scannert a géphez, jön a bubi jobb lent, hogy nem lehetett felismerni az eszközt, és az Eszközkezelőben az "USB vezérlők" alatt "Ismeretlen eszköz"-ként jelenik meg, de nem sárga felkiáltójellel, és a tulajdonságok alatt "nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz" felirat kókad. Mivel inf file sehol nincs, így frissíteni sem tudom az illesztőprogramot. Egy fórumon aspi drivert írogattak, feltettem, láss csodát, látja az eszközt, scannelek, de reboot után megint ismeretlen eszközként definiálja az xp.
Mivel gyakorlatilag elég rapszodikos a felismerése, és ehhez kell 2-3 óra tökölés, kérdezem, van-e vmi megoldásotok, mert egy csavarhúzót már beleállítanék a scannerbe.
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- További aktív témák...
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest