Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- SSD kibeszélő
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Flipper Zero
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsóhús
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, találkoztatok-e már az alábbi hibával:
"Mustek ScanExpress A3 USB" -t telepítenék XP-re, a drivert a gyártó honlapjáról ("http://www.mustek.com/product_resources/drivers/scanner/usbport/a3usb/win98-me-2000-xp/A3%20USB.zip") szedtem le.
A telepítés végén reboot-ot kér, megadom, majd miután felállt a rendszer, csatlakoztatom a scannert a géphez, jön a bubi jobb lent, hogy nem lehetett felismerni az eszközt, és az Eszközkezelőben az "USB vezérlők" alatt "Ismeretlen eszköz"-ként jelenik meg, de nem sárga felkiáltójellel, és a tulajdonságok alatt "nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz" felirat kókad. Mivel inf file sehol nincs, így frissíteni sem tudom az illesztőprogramot. Egy fórumon aspi drivert írogattak, feltettem, láss csodát, látja az eszközt, scannelek, de reboot után megint ismeretlen eszközként definiálja az xp.
Mivel gyakorlatilag elég rapszodikos a felismerése, és ehhez kell 2-3 óra tökölés, kérdezem, van-e vmi megoldásotok, mert egy csavarhúzót már beleállítanék a scannerbe.
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- SSD kibeszélő
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest