- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Jelenleg, semmi se utal arra, hogy ehhez hozzá fog járulni. Még arról sincs semmilyen konkrét elképzelés, hogy hogyan fog bármit is deployolni. Tudom nagyon jól hogy vannak random CGI-k, amiknek nincs semmilyen valóságalapja, ezért is változnak néha havonta...
Pontosan ezért volt a Space Shuttle is borzasztó ritkán használva bárminek a felvitelére, gyakorlatilag csak olyasmi ami nem fért bele másba. (Illetve volt olyan is, mikor ki volt adva, hogy azt kell használni, mert el kell adni valahogy...)
Mivel bárminek ami messzebb megy kell extra üzemanyag és meghajtás amúgy is semmi értelme felcipelni egy + rakétát csak azért, mert a gyakorlatban úgy kisebb súlyt tudsz felvinni, van egy csomó veszteséged. Tudom tudom jön az olcsó mantra... De ezt nem tudjuk csak mondják, és ettől nem lesz jobb a felhasználhatósági területe.
Csak egy példa, FH eddigi legnagyobb payloadja 6T volt, és elvileg 60+-t tud...Szerk: Pl. Az ok, hogy csak a SuperHeavy-t használod, hogy felvidd a terhet, de a Starship tök feleselges hozzá, csak elvesz a hasznos teherből, és semmi haszna nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest