- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Tényleg nagyon rég írtatok már ide. Remélem most azért kapok választ...
A geexbox bootolható cd-s változatot próbáltam, a mostani verzió simán ment olyan gépen is amin a két évvel ezelőtti nem. A videokártya (ATi Rage Mobility, 8mb de most cseréltem egy Radeon 7000-re, win alatt szebb a tv-s képe a réginél, remélem itt is az lesz) tv kimenetén teljesen jó. Viszont...
van egy RealMagic Hollywood Plus kártyám, aminek a tv-kimenete (a minősége) mindkét videokártyáénál jobb elvileg. Win alatt tényleg olyan képet ad, mint a Sony asztali dvd lejátszóm.
A GeeXbox tudja használni nem csak dvd, hanem divx lejátszáshoz is, sőt a ''GUI''-t is megjeleníti rajta (írták a faq-ban és ki is próbáltam), csak van vele két baj:
1) el van csúszva a kép balra, de annyira hogy csak a jobb oldali harmada látszik.
2) fekete-fehér, illetve egy berhelt kábellel [link] bezöldül meg belilul. Ez utóbbit azért remélem tudom orvosolni ha az s-video kimenetet nem kompozitra alakítom, hanem scart-ra (annak s-video tüskéit igénybe véve).
Tudtok megoldást erre? Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest