- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Szerintem az, hogy egy nyomtatónak milyen érintőkijelzője van és, hogy milyen fancy hülyeségek (kifestőkönyv) vannak beleépítve, eléggé sokadrangú szempont a választásnál.
Nekem a scannernél pl. fontos volt, hogy úgy is használható legyen, ha nem a PC-ről indítom, hanem a nyomtatóról. Mert nem akarok a kettő között laponként rohangálni.
-
Celtis
veterán
válasz
QwErTy42 #3190 üzenetére
Szia,
Végülis a tanácsodra hallgatva egy kicsit többet tudó HP 5525 all-in-one nyomtatót vettem. Az eredeti patron olcsóbban is kapható és többet bír a specifikáció szerint (5-600 oldal).
Egyelőre tetszik. Tud kétoldalasan is nyomtatni és távoli gépre scannelni, vagy emailben küldeni.
Ha ez is beszárad, többet nem veszek tintasugarast. -
Celtis
veterán
válasz
pvojnisek #3208 üzenetére
Na, a Samsung CLX-3305FW leírása azt mondja, hogy
USB memória: Beszkennelhet egy dokumentumot, és a szkennelt
képet USB-memóriaeszközre mentheti.Igaz a részletes leírásban már egy szó sincs erről az opcióról. De ez is jó lehet:
Képolvasás PC: Eredeti dokumentumok beszkennelése a kezelőpanel
használatával. Ezután a beolvasott adatokat a csatlakoztatott
számítógép Saját dokumentumok mappájában tárolja -
Celtis
veterán
válasz
pvojnisek #3208 üzenetére
Engem is foglalkoztat, hogy miként lehet a scanner funkciót használni egy hálózatos eszköznél. Meg is néztem a jelölt HP LaserJet Pro MFP M175nw leírását és bizony elkeserítő. Létezik, hogy a tervezők nem gondoltak arra, hogy a hálózati eszközt az ember nem a számítógép mellett használja? A leírás szerint ugyanúgy megy a szkennelés, mint egy USB kapcsolatos nyomtató esetén: a beolvasandó anyagot a készülékbe teszem, majd a számítógépen állítom be a továbbiakat és indítom a beolvasást. Mondjuk egy könyv esetén rohangáljak a gép és a nyomtató között minden lapozásnál? Noooormális?
-
Celtis
veterán
Nem az extra minőség nem lenne követelmény, csak a normális színes nyomtatás képessége.
Érdekes amit írsz. Amikor gondom volt a korábbi Epson nyomtatómmal (hülyét kaptam tőle) akkor is azt mondták a szervizben, hogy sokkal szebben nyomtat, mint bármelyik más. Nem győztek meg, inkább kidobtam pár hónap után. Ezért nem vennék újra.
-
Celtis
veterán
válasz
QwErTy42 #3190 üzenetére
Most is egy tintasugaras HP deskjet multifunkciós nyomtatóm van. F4172. Egy fekete és egy kombi színes patron van ebben is beépített fejjel.
Egyrészt a ritka használat miatt a bekapcsolások eszik meg a tinta nagyrészét. A gyári patron méregdrága, az utángyártott megbízhatatlan. Ezért gondoltam lézerre. Nagyon tele van a hőcipóm, hogy amikor nyomtatni akarok, akkor általában van valami gáz.
A HP fogyasztása nem tűnik vészesenek 0,2-5-10W a különböző készenléti módokban.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni multifunkciós készülék választásában.
- nyomtatás, scannelés, másolás. Színes
- otthoni használat, kevés oldal.
- wifi hálózatos működés, mivel több gépről is elérhető kell legyen.
- nagyon alacsony (1-2W) készenléti áramfelvétel, ha napokig nem használom. Nem baj, ha lassan kapcsol be.
- mivel a tököm tele van az állandóan beszáradó, megbízhatatlan tintasugarasokkal, ezért lézeresre gondoltam.HP LaserJet Pro MFP M175nw-t nézegettem, de látom van nagyon hasonló Samsung és Canon is.
Epson csak rendkívül indokolt esetben jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest