Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf #1111 üzenetére
Bocs,hogy beleszólok,de lehet hogy pont ez a baj,hogy csak a "tovább"-okat nyomod!Meg kell nézni hogy hová telepítené felfelé,mert nem mindig a jó helyre rakja! Attól függ hol van a játék
,D,E,....Stb meghajtón?Akkor az elejétől nézni kell hogy oda tenné-e az automatikus telepítő,tehát ha a D-megajtón,vagy máshol van,már nem is jó helyre telepíti,mert általában a C:-re akarja rakni.Na most,ha csak nyomkodod a tovább-okat,-már el is cseszted....Én is jártam így az elején,aztán csak néztem ki a fejemből,hogy mi van.Tehát nézd végig a telepítéskor az elérési útvonalat,de a leges legelejétől,és ha nem oda telepítené ahova kell,javitsd át- Dióhéjban talán ennyi lenne.
Ja,és ha nem jön be a telepítőprogram,akkor szerintem töröld le az egészet,és kezdd el feltelepíteni az elejétől az egész játékot a fentiek figyelembe vételével- De előtte futtass egy CCleanert, ez töröl mindent a Registry-ből is.
-
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf #1111 üzenetére
Mert megpróbáltam újra elindítani a telepítő programot de már nem jön be a telepítő program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Autós topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest