Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Eddig ezzel próbálkoztam én is,de ez nem igazán működik.Egyrészt pl a vezetett vonat teher,tehát nem áll meg az állomáson,másrészt ha ezt két állomás között akarjuk megcsinálni.Hiába teszem az Ai vonat startpontját a rögtön a keresztezés előtti jelzőhöz, hogy ez foglalja le a nyomvonalat,akkor is a vezetettet engedi el először.Viszont olvastam egy leírásban,hogy kettős töréspont beiktatásával ez megoldható.Ebben az esetben a játékos nyomvonala csak akkor épül tovább,ha a vonat mindkét töréspontot érinti és áll. (Zsivány nevű szakértő Az objektum rejtelmei című leírása)Azt hiszem még működik az oldala,sajnos egyre több msts oldalról csak vírust lehet beszerezni.Arra viszont még nem jöttem rá,hogy helyhez kötött eseményként lehet e az Ai-ket vezérelni.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest