Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Janesz_20
üzenetére
Szia!
Én is szeretném a LÁEV pályát, viszont NEM lehet letölteni, akár be vagyok jelentkezve a Onedrive-ra, akár nem, mindig A honlapról a volt skydrive-os linkre kattintva a "Object moved to here."-et mondja, de amikor rákattintok "here" linkre, azt a hibát közli:
" Sajnos hiba történt
Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal. A lehető leggyorsabban megpróbáljuk kijavítani a problémát. Próbálja meg pár perc múlva újból.
Ugrás a következőre: OneDrive "
Hát igen.... a link hivatkozásából ugyanis már előre is sejtettem hogy az lesz, mert: https://onedrive.live.com/servererror.aspx?cid=0b0c1016608d268b (A félkövéren kiemelt szövegrész miatt nagyon gyanús volt... Pfff...
Pedig már szét google-oztam már a LÁEV-et, sőt még Internet Wayback-oztam is... SEMMI!!!Szóval most mi van?? Már egyáltalán nem lehet az egyetlen oldaláról se letölteni?! Vagy valami "trükk" kellene?
Anno (pár éve) ki akartam próbálni a LÁEV-et, de miután a TS-be mindig kifagyott, hagytam...
De most az Openrails alá kipróbálnám, erre most sehol nem lelem az interneten...!! És időközbe persze eltűnt a merevlemezemről is...

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.jpg](IMG:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2016-03/21/536753_xz5bneglowv4znlp_laev2.thumb.jpg/800)
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest