-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Én ennél egy tizessel olcsóbban vettem, igaz fehéret. Azt hogy a 20 giga elég-e (tudnod kell azt is hogy ez két részből áll, a nagyobbik elég lassú), neked kell eldönteni. Billentyűzet nagyon nehezen használható, amúgy hibátlan a gép. Összeszerelés, akkuidő, méret, (multi)touchpad kifogástalan.
-
PNP
őstag
A 20GB áll 4GB lapra forrasztott SSD-ből, ami elég gyors oprendszerhez (ez azt is jelenti hogy XP-nél újabbat nem tudsz a gépre rakni), és egy cserélhető, lassabb (nem mértem, de érezhető, más is mondta) 16 gigásból. Ha nem sokat másolgatsz, és mondjuk csak zenét, videót tárolsz rajta, akkor nem gond a sebessége. Én veszek még bele egy 16 gigás SDHC-t, így bőven elég tárterületem lesz, arra amire nekem kell. Cserébe "lehet dobálni", csendesebb, hűvösebb, és ebben a méretben nem is nagyon van HDD-s kivitel.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Elolvasva a két tesztet két kérdés merült fel bennem:
1. A Wind nagyon szimpatikus, mivel halk, és nem melegszik, viszont kapható bárhol is 6 cellás akkuval (az üzemidő fontos kritérium nekem)?
2. Az EEE 1000H melegedése mennyire zavaró (kérdem én olyanoktól akik már használnak ilyet)?Let the Zone take me if I am.
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Ajánlottuk már itt a fórumban, nem rossz gép, de akkor már ugyanezért az árért a bogyo112 által ajánlott E125-ös jobban megérné.
C-60 helyett E-450-es APU, +6GB ram, minőségibb felépítés, matt kijelző, pöcökegér... Szerintem nem kérdés.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Hát ezt nem nagyon tudom. Szerintem egy kódot kapsz a vásárlásnál, amit majd egy online gyártói felületen kell aktiválnod. De ha egy normális üzletben veszed (pl. LaptopSzalon), akkor ott lehet, hogy segítenek, talán még meg is csinálják neked.
Csak legyen nálad a gép szériaszáma, és egyéb adatai (eredeti számla?), és/vagy maga a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest