- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hát ezt nem nagyon tudom. Szerintem egy kódot kapsz a vásárlásnál, amit majd egy online gyártói felületen kell aktiválnod. De ha egy normális üzletben veszed (pl. LaptopSzalon), akkor ott lehet, hogy segítenek, talán még meg is csinálják neked.
Csak legyen nálad a gép szériaszáma, és egyéb adatai (eredeti számla?), és/vagy maga a gép.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Ajánlottuk már itt a fórumban, nem rossz gép, de akkor már ugyanezért az árért a bogyo112 által ajánlott E125-ös jobban megérné.
C-60 helyett E-450-es APU, +6GB ram, minőségibb felépítés, matt kijelző, pöcökegér... Szerintem nem kérdés.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Elolvasva a két tesztet két kérdés merült fel bennem:
1. A Wind nagyon szimpatikus, mivel halk, és nem melegszik, viszont kapható bárhol is 6 cellás akkuval (az üzemidő fontos kritérium nekem)?
2. Az EEE 1000H melegedése mennyire zavaró (kérdem én olyanoktól akik már használnak ilyet)?'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
PNP
őstag
A 20GB áll 4GB lapra forrasztott SSD-ből, ami elég gyors oprendszerhez (ez azt is jelenti hogy XP-nél újabbat nem tudsz a gépre rakni), és egy cserélhető, lassabb (nem mértem, de érezhető, más is mondta) 16 gigásból. Ha nem sokat másolgatsz, és mondjuk csak zenét, videót tárolsz rajta, akkor nem gond a sebessége. Én veszek még bele egy 16 gigás SDHC-t, így bőven elég tárterületem lesz, arra amire nekem kell. Cserébe "lehet dobálni", csendesebb, hűvösebb, és ebben a méretben nem is nagyon van HDD-s kivitel.
-
PNP
őstag
Én ennél egy tizessel olcsóbban vettem, igaz fehéret. Azt hogy a 20 giga elég-e (tudnod kell azt is hogy ez két részből áll, a nagyobbik elég lassú), neked kell eldönteni. Billentyűzet nagyon nehezen használható, amúgy hibátlan a gép. Összeszerelés, akkuidő, méret, (multi)touchpad kifogástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest