Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Szia!

    Én ugyanezeket kérdeztem kb. két hete.

    A vége az lett, hogy vettem egy gyönyörű DELL 10HD-t.
    A tapasztalat:

    Első blikkre-húú, de kicsi, ez nem biztos, hogy jó lesz. Másodikra: Húú, de kicsi a képernyő, a betűk akkorák, mint egy mobiltelefonon, ezt nem gondoltam volna.

    Aztán teltek a napok és használgattam a kütyüt.
    Most már egyre inkább úgy vagyok vele, hogy jó vétel volt és nem szivesen cserélném le.
    Gyengeséget egyáltalán nem tapasztalok rajta. Jó, néha 1-2 másolás, több ablak megniytása meglassítja, de semmi különös. Nekem elég jó Acer laptopom van mellette, ami nem csúcs gamer gép, de bőven nem lassú kategória.
    BÁr tegyük hozzá, kizárólag netezésre használom, meg HD filmek mozgatására mindkettőt, de egyik a másikhoz képest nem sokkal lassabb-gyorsabb.

    A kis monitor is csak az asztalon kicsi, 1 méterről.
    Ha ölbe veszem, vagy ágyon fekve a mellkasomra teszem már tökéletes és sokkal knéyelmesebb, mnit a 15-ös Acer. Főleg nagy dolog a némasága, engem ez zavar a legjobban minden notebookba.
    Eddig még melegedni sem melegedett különösebben.

    Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan privet is akár, segítek készséggel a választásban! (részemről Acer One 250-es, DELL 1010-es, illetve Asus 1005-1008 volt a bejövő, most is ezeket ajánlanám.)
    De ha már DELL az enyém, csak, hogy mellette bábáskodjak:
    Van benne GPS, ami nagyon nagy dolog-bár valszeg árban megdobja a többihez képest, és csak ennek HD a kijelzője.
    Kicsit szokni kell, de ha otthon vagy, úgyis ott a rendes gép, nagy moncival, utazáskor meg tökéletes. (ismerős már ott tart, hogy midnen családtagnak van egy 10"-es netbook és csak azokat használják otthon is)

    Minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák