- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exy
tag
Rosszul emlékszel, de nem tesz semmit.
A garral kapcsolatban én már megjártam egy párszor. Hiperszuper-markettekben már nem is vásárolok többet ilyesmit. Itt inkább csak vitatkoznak veled, és győzködnek, hogy te rontottad el, meg ilyesmi. Szakboltban sem szeretek vásárolni. Ott meg látod csak 1 év és drágább is mint az előbb emlíitett helyeken. Na-nem a nyári helyzetről beszélek. Én csak akkorra tervezem a vásárlást, amikor már a rádiótelefonok és a GPS-ek mellé bejön ez is tömegcikként. Szerintem ez még két-három hónap. Kíbírom, van gépem, csak nem ilyen praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest