Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!!
Már 6 napja wind tulajdonos vagy, ebből következik, hogy karácsonyra kaptam khttp://prohardver.hu/dl/s/cl.gifaptam

Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Vettem hozzá egy frankó kis táskát de nem 10"-at hanem 13"-at mert szerintem praktikusabb ha kicsit nagyobb meg mindent belepakolva így pont elfér kényelmesen minden.
Két dolog is rettentő módon tetszik, az egyik, hogy mindent belepakolva (egér, töltő, wind, maga a táska) elképesztően könnyű, másik meg, hogy rettentő módon befojásolja a wifi használat és a fényerő nagysága az aksi időt. Tehát ha csak irodai alkalmazást végzünk pl.: vonaton, buszon, bárhol. kikapcsold wifivel 40-50%-os fényerővel a 3 cellás gyári aksi 2:27 percet jelzett nekem. Nekem fekete kivitel van, ami az "olcsóbb" kivitel 1GB RAM-al. Szerintem több nem is kell.
Az egyik rokonom üzemelte be, szóval telepítési kritikával vagy észrevétellel nem tudok szolgálni. De már van rajta KDE felületű linux is, késöbbiekben arról is be fogok számolni.
Még annyi, hogy mindennapos használat mellett kb 1-2 óra aksi használat mennyire befolyásolja az aksi élettartamát.?? Tehát arra akarok kilyukadni, hogy ha tehetem tegyem fel töltőre??
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest