Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi5244

őstag

Sziasztok!!

Már 6 napja wind tulajdonos vagy, ebből következik, hogy karácsonyra kaptam khttp://prohardver.hu/dl/s/cl.gifaptam :C :C

Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Vettem hozzá egy frankó kis táskát de nem 10"-at hanem 13"-at mert szerintem praktikusabb ha kicsit nagyobb meg mindent belepakolva így pont elfér kényelmesen minden.

Két dolog is rettentő módon tetszik, az egyik, hogy mindent belepakolva (egér, töltő, wind, maga a táska) elképesztően könnyű, másik meg, hogy rettentő módon befojásolja a wifi használat és a fényerő nagysága az aksi időt. Tehát ha csak irodai alkalmazást végzünk pl.: vonaton, buszon, bárhol. kikapcsold wifivel 40-50%-os fényerővel a 3 cellás gyári aksi 2:27 percet jelzett nekem. Nekem fekete kivitel van, ami az "olcsóbb" kivitel 1GB RAM-al. Szerintem több nem is kell.

Az egyik rokonom üzemelte be, szóval telepítési kritikával vagy észrevétellel nem tudok szolgálni. De már van rajta KDE felületű linux is, késöbbiekben arról is be fogok számolni.

Még annyi, hogy mindennapos használat mellett kb 1-2 óra aksi használat mennyire befolyásolja az aksi élettartamát.?? Tehát arra akarok kilyukadni, hogy ha tehetem tegyem fel töltőre??

Új hozzászólás Aktív témák