Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vegha

senior tag

válasz Imifej #10423 üzenetére

Ha nem az enyém lenne, akkor valószínűleg én is így tennék. De a gyerek játszós, pink képeket nézegetős netbookjába valószínűleg nem fognak 0 HUFnál többet beletolni egy kb. 4 éves gépbe.
    Amúgy érdekességként kipróbáltam: amint elindult a Windows Update azonnal megtöltötte az 1GB memóriát. Pedig előtte egész használható volt : )
    Mit ad Isten, este találtam otthon egy Wind U100 Recovery DVD-t! Nem is tudom minek örültem utoljára ennyire : ) Szépen feltoltam rá és láss csodát az XP bootoláskor BSOD-val indult : (
    Reggel csináltam egy újabb pendrájvos XP-t egy mezei (vagy Volume License) PROF SP3-ból, amihez van kódom is. Simán felment és nem mutatja magát Media Center Editionnek. Megoldódni látszik a problémám, bár a boot recordban még ott maradt az U100 Recovery-je által hagyott Home bejegyzés, ezért bootolás után még választhatnék, hogy melyiket akarom elindítani. Ezt hogyan lehet eltűntetni ?

Mások okulására: valószínűleg miközben az OEM változatot toltam fel pendrájvról - és nem fogadta el a COA matrica kódját - a szükségszerűen neten túrt XP kód határozta meg, hogy végül Media Center Edition-ként települt fel.

Új hozzászólás Aktív témák