Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti1234
csendes tag
Udv:
Motto, mindegy milyen gepet veszel . fel ev mulva ugyis megbanod lesz helyette szebb, jobb.
Magam hosszan haboztam az MSI WIND és az Asus Eee 900 közott- Az Asus elönyei: sulya, és mérete, kisebb, rendelkezik kello szamu referenciaval, azaz erett tipusnak tekintheto, ventillator kivetelevel nincs benne mozgo alkatresz, - és egy "szőke női szempont", nekem szebben formatervezett mint az MSI, habár ugye izlések és pofonok különbozőek, és az Asus bádog tepsiben ülő klaviaturája kifejezetten gagyi.
- Az MSI elonye a nagyobb (bár serulknyebb) hattertar, nagyobb képernyő és klaviatura, a beepitett bluetooth, es az, hogy - allitolag belathato idon belul itthon, tehet magyar Windowsal, billentzuyettel, kontinentalais hálozatai csatlakozoval es itthon ervenyesitheto garanciaval rendelkezik a jelenleg csak maganinportbol beszerezheto Asus Eee 900-al szemben, amit szinten csak elorendelesre lehet kapni, azaz az USA kivetelevel nincs raktaron.
Ahol a ket gep versenye nem eldontheto az a processzor es az akkumulator.
Miutan Azsiaban 5800 mAh üavl szallitottak az elso keszulekeket, es reklamaciora ilyenre csereltek a gagyi 4400 mAh akkukat, oriasi felhaborodast keltett Angliaban, hogy oda az Asus - a hosszabb- ket eves garanciara hivatkossal, csak a gyengebb akkuval kepes hajlando szallitani.
Az MSI az ujabb fejlesztesu Atom procival rendelkezik, amik nekem azert gzanusak, mert a katalogus 1600 MHz-es orajelevel szemben a pre-release MSI-kben csak 1300 MHz-en futottak allitolag.
A szakertok szerint az Atom proci nem nagyobb teljesitmenyu mint az Asus Celleron M 900-sa, csak a fogyasztasa kisebb.
Mivel elo MSI Windet meg nagyon kevesen lattak, es nem tudtam a jelen post bekuldeseig valamire valo review-t talalni az akku elettartamarol, egyelore fenntartasaim vannak, hogy ebben az esetben a kiprobalt regebbi processor nem jobb e mint az esetleg firmware frissetesekre szorulo nagyon uj.Mindenesetre marginalais elonyok miatt dontottem ugy, hogy inakbb MSI Windet vasaraolok. A sajat piackutatasom szerint az ara szinte fillerre azonos az Asus Eee 900-al.
A turelmesebbeknek pedig azt ajanlom, hogy maradjanak a fenekukon es varjak ki majd azt a tipust, ami 23-40 GB solid state diskel, es HSDPA mobil internet tamogatassal is rendelkezik. Szeritem fel evet sem kell varni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest