Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
oké, hagyjuk ezt a bluetooth témát. valszeg én voltam a béna...
Win7.
tegnap felraktam az RC-t. sokkal használhatóbb, mint a béta.
bár a partíciómanagere olyan szinten tréfált meg, hogy a béta 7 partíciója helyett az XPjére települt. végül már csak ez van a desktop gépemen. filmnézés+netezgetés közben 40-50%on volt a memóriaterhelés (továbbra is 1 GB-tal tesztelem). Lehet, hogy végül Ulkesh-nek lesz igaza és valóban csak nagyon memóriaéhes program fogja felzabálni a teljes területet. Mondjuk az általad írt működési elv máris megmagyarázza, miért kerreg többet a vinyó Vistában és 7nél is; egy gyors memória+vinyó páros sokat javítana rajta (nálam Sata2es rendszervinyó Sata1es alaplapon, DDR1-333 memóriával).bár kezdek elbizonytalanodni, továbbra is úgy gondolom, hogy mivel a Vista már belépett a 2 GBot igénylők táborába, ezt a win7 hiába fogja felülbírálni ("majd én beérem 1 GBtal is"), szerintem ez már így akkor is necces, mert azóta jónéhány gépet eladtak 2 GBtal; ki tudja a jövőben mekkora memória felhasználással fognak készülni a programok... ergo: továbbra sem tudom érdemes-e foglalkozni/várakozni egy hsdpa-s windre, aminek már nem bővíthető tovább a memóriája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Esik a hóóó!!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest