Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
válasz
Antibazsi
üzenetére
A gép bal oldalán van öt hatalmas lyuk, amit közös megegyezéssel szellőzőnek véltünk, ha jól emlékszem a képekre, pont ott van a venti is... a többi összerakható

Remélem ha lesznek tesztek az is kiderül majd, mekkora zajt csap az az egyszem venti.
Sőt, azt is csak remélni tudom, hogy a hivatalos konfig szerint nálunk is 6 cellás akku lesz az xp verzióhoz, és nem ezen akarják majd az árát csökkenteni, mert a 3 cellással nem sokra mennék....4400mAh-t ír noti.hu, valaki itt már vélekedett úgy hogy az a nagyobb, de én nem vagyok ebben biztos
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintetek?