Hirdetés
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Viszont lenne itt egy dolog, amit a múlt hét folyamán sikerült sajnos felffedeznem a kis gépünkkel kapcsolatban. Ugye szidtuk az 1000H-t, hogy csurog az akkuja.
Hát a mienk (enyém) is.....Két héttel ezelőtti kedden (vagy szerdán?) feltöltöttem tökig az akkut és nem volt szükségem a Wind-re egészen rá következő hét hétfőig. Na ekkor bekapcs után nézem, hogy 61 %-t ír ki.
Mondom ennyire hülye nem lehetek, hogy közben nem emlékszem, hogy használtam volna (de ha igen, akkor is max 10 percet ~ 8-10 %), így elindult a gondolatmenet...Azért előkerestem a megbontási engedélyes levelet (thx annak, aki elküldte azt amit ő kapott
) és a garipapírokat, illetve egy házitesztbe kezdtem:
Teljes feltöltés, kikapcsolva 100 %-ig (hétfő délután), majd hagytam állni kedd este 11-ig. Na ekkor mutatott 95 %-t. Természetesen közben nem használtam, illetve amennyi kraftot a boot megeszik (ezt 1-1,5%-ra taksálom, mert utána leugrott 93-ra elég hamar) tehát 1,5 nap alatt 6 % merülés.
Hagytam még 2 napig, ekkor megnézve 85%-n állt. Itt 84-ra esett boot után, vagyis napi átlag ~5 % merülés írható a számlájára.
Ha azt veszem, hogy egy 10%-os használat és 5,5 nap alatt 27-28 %-os önkisülést ad az akku, akkor éppen kijön a 61 %-os töltöttség.Ha valakinek lesz üres ideje, amikor nem használja, tegye már meg, hogy megnézi.
Kalapocska kolléga is megnézte és az ő esetében 3 nap alatt 89%-ra esett a töltés
Mindenesetre ha romlik tovább, akkor irány Székesfehérvár
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és a garipapírokat, illetve egy házitesztbe kezdtem: