Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Apropó ma bementem a tatabányai MM-ba és kipróbáltam az ASUS EEE 900-ast. Hát gyerekek nagyon tuti, de azért van üröm az örömben. Volt ott még egy MSI PR200-as subnotesz és egy EEE 700-as is. Összehasonlítottam ezt a hármat, már amennyire így egy üzletben kinézetre össze lehet.
Az MSI PR200 egy vadállat. Ütős hardver, nagyon szép kép, és nagyon jól is néz ki. Ami viszont nem elhanyagolható, hogy akksi nélkül kézre alig egy kilónak tűnt. Nagyon könnyű. A hátránya viszont, hogy Vista volt rajta, semmi más nem futott, és mégis eléggé melegedett Core 2 Duohoz képest. Egyébként most tapogattam életemben először szubnoteszt, és kissebbnek hittem a 12 colt. Ezek szerint pedig pontosan akkora, viszont a súly meggyőzörr, hogy sokkal hordozhatóbb mint a 15,4. Ára: ~200.000 Ft
Az Asus EEE 900 pici, de jó. Kijelzője sokkal használhatóbb mint a kissebb pajtásé. Tapipadja is jóval nagyobb, a billentyűzet pedig zsír. Jól használható pedig elég nagy kezem van. A hangszórója viszont egy rakás kaki. Nekem van egy Albacomp notim, annak nagyon frankón és rohadtul hangosan szólnak a hangszórói. Na de ennek a 900-asnak meg... Örülsz hogy hallod. Ami viszont rohadt nagy hátránya, hogy eszméletlenül melegszik benne a Celeron proci és NEHEZEBB VOLT akksi nélkül mint a 12 colos MSI. Ez számomra elég ciki. Nem sokkal nehezebb, de azért annyival igen, hogy pont érezhető. Igaz, az MSI-nek magnéziumból és alumíniumból van a burkolata, na de mégis... Előny még az 1,3 Mpixeles kamera, és a nagyobb ssd. Ára: 99.999 Ft
Az EEE 700. Hááát. A kijelző csak távcsővel vagy nagyítóval. Az ikonok is kicsik. Böngészésre pedig szerintem totál alkalmatlan. Nem tartom kizártnak, hogy 2-3 óra netezés után kifolyna a szemem és megfájdulna a fejem tőle.amennyiért árulják, szerintem pedig még mindig drága. A tapipadja egyébként rettentően kicsi, de azért még használható. Hangszórót ezen nem tudtam kipróbálni. De sokkal inkább ajánlott a 900-as. Hardverileg egyébként a 700 és a 900 szinte megegyezett (Celeron M, GMA915 video, ssd háttértár, stb.) Ára: 69.999 Ft
Még volt ott pár notebook, többnyire 15,4 colos. Amíg vártam a buszra, addig végig próbálgattam őket. a legszebb noteszeket szerintem a BenQ gyártja, vannak okos megoldásaik, mint pl a gyorsgombos tapipad. A Fujitsu Siemens pedig véleményem szerint atom kommersz lett. Minőségtelen műanyag ház, kijelzője sötét és homályos. Szerintem ha leejteném, akkor szilánkosra törne. Az Acer noteszek még mindig szépek, viszont pofátlanul vastagra sikerültek és nehezek is. Egyenlőre ennyi a jelentésem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest