Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Apropó ma bementem a tatabányai MM-ba és kipróbáltam az ASUS EEE 900-ast. Hát gyerekek nagyon tuti, de azért van üröm az örömben. Volt ott még egy MSI PR200-as subnotesz és egy EEE 700-as is. Összehasonlítottam ezt a hármat, már amennyire így egy üzletben kinézetre össze lehet.
Az MSI PR200 egy vadállat. Ütős hardver, nagyon szép kép, és nagyon jól is néz ki. Ami viszont nem elhanyagolható, hogy akksi nélkül kézre alig egy kilónak tűnt. Nagyon könnyű. A hátránya viszont, hogy Vista volt rajta, semmi más nem futott, és mégis eléggé melegedett Core 2 Duohoz képest. Egyébként most tapogattam életemben először szubnoteszt, és kissebbnek hittem a 12 colt. Ezek szerint pedig pontosan akkora, viszont a súly meggyőzörr, hogy sokkal hordozhatóbb mint a 15,4. Ára: ~200.000 Ft
Az Asus EEE 900 pici, de jó. Kijelzője sokkal használhatóbb mint a kissebb pajtásé. Tapipadja is jóval nagyobb, a billentyűzet pedig zsír. Jól használható pedig elég nagy kezem van. A hangszórója viszont egy rakás kaki. Nekem van egy Albacomp notim, annak nagyon frankón és rohadtul hangosan szólnak a hangszórói. Na de ennek a 900-asnak meg... Örülsz hogy hallod. Ami viszont rohadt nagy hátránya, hogy eszméletlenül melegszik benne a Celeron proci és NEHEZEBB VOLT akksi nélkül mint a 12 colos MSI. Ez számomra elég ciki. Nem sokkal nehezebb, de azért annyival igen, hogy pont érezhető. Igaz, az MSI-nek magnéziumból és alumíniumból van a burkolata, na de mégis... Előny még az 1,3 Mpixeles kamera, és a nagyobb ssd. Ára: 99.999 Ft
Az EEE 700. Hááát. A kijelző csak távcsővel vagy nagyítóval. Az ikonok is kicsik. Böngészésre pedig szerintem totál alkalmatlan. Nem tartom kizártnak, hogy 2-3 óra netezés után kifolyna a szemem és megfájdulna a fejem tőle.amennyiért árulják, szerintem pedig még mindig drága. A tapipadja egyébként rettentően kicsi, de azért még használható. Hangszórót ezen nem tudtam kipróbálni. De sokkal inkább ajánlott a 900-as. Hardverileg egyébként a 700 és a 900 szinte megegyezett (Celeron M, GMA915 video, ssd háttértár, stb.) Ára: 69.999 Ft
Még volt ott pár notebook, többnyire 15,4 colos. Amíg vártam a buszra, addig végig próbálgattam őket. a legszebb noteszeket szerintem a BenQ gyártja, vannak okos megoldásaik, mint pl a gyorsgombos tapipad. A Fujitsu Siemens pedig véleményem szerint atom kommersz lett. Minőségtelen műanyag ház, kijelzője sötét és homályos. Szerintem ha leejteném, akkor szilánkosra törne. Az Acer noteszek még mindig szépek, viszont pofátlanul vastagra sikerültek és nehezek is. Egyenlőre ennyi a jelentésem
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Ford topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ASUS V16 (V3607) Intel Core 7 240H Geforce RTX 5050
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs