- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
A Core 2 Quad Q9450-em Asus Silent Kinght II hűtővel(maxon járatva) sehogy sem megy 3.2Ghz-nél feljebbi. A porci még 1,37v-nál is meghal 3.4 Ghz-en amikor a vista betöltődne.A ramokat teljesen visszatettem, azok kilőve.Tudom, hogy az MSI nagyon antituning lap de ennyire? Ha valakinek van ilyen lapja meg procia és tudan valami tanácsot adni azt megköszönném.
Nekem idáig csak AMD-s proci és nforce-os alaplapjaim voltak, ez meg most tűz és víz.Teszek fel egy képet, nagyjából azok a beállítások szerepelnek a hozzáadott programban ami a biosban is.Hátha valaki tud valami korszakalkotót mondani a beállításokkal kapcsolatban.
[MSI P45 NEO2-FR]
Igazádniból nekem a feszültség beállításokkal lesz a baj, csak az gond, hogy nem tudom minek mennyi kéne.Az 1600fsb-t nem igazán tudom áttőrni,
[Beállítás Tipp]Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment .
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest