Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mexel
veterán
Senki sem tudja hogy a biosban a H/W Monitor menüpontban mennyi a legkisebb % amit a CPU MIN.FAN SPEED-nek be lehet állítani?
-
Pocok9b
aktív tag
A Pobláma az volt h. az asus házaba 2rajz van felrajzolva: A=ATX, B=BTX a távtartókat rutinszerűen benyomtam az A jelzésűbe és nem vettem észre h. 9 helyett 10-et tettem be!
És az az 1 pont hozzáért a memória forrasztásához így hálistennek el sem indult a gép!
Nagyon ideges voltam 2 napig nemtudtam h. mi is van!
De mostanra kiderült és boldog vagyok a gépemmel! -
mexel
veterán
Itt is megkérdem, hátha itt többen nézik. Ami érdekelne: Mit jelent a Biosban a H/W monitor -ban a CPU Min. Fan Speed(%) beállítás? Itt lehet 0% vagy 25 % stb. Próbálta valaki? Be lehet állítani a proci hőfokot (target) egy értékra, akkor azt próbálja szinten tartani? A 0% az mire jó?
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
Eugene Roe #42 üzenetére
Én sem tudok még mit mondani mert nincs műszerem amivel megtudnám mérni
-
leviske
veterán
válasz
Eugene Roe #42 üzenetére
Én spec. nem tudok.
-
Eugene Roe
őstag
Hahóóó, senki sem tud semmit a kérdésemmel kapcsolatban ? vagy csak senkit sem érdekel ?
-
Eugene Roe
őstag
Sziasztok, én csak egy dologra lennék kíváncsi, méghozzá a Vdrop-ra... A PH!-s tesztben itt ügye nem mutattak ki droppot, ám megmérni is "elmulasztották". Így pedig nyitva maradt a kérdés, hogy van, vagy nincs vdrop?!
-
Pocok9b
aktív tag
Hy all!
Most raktam össze 1 gépet MSI P35 Platinum Combo alaplappal!
A többi alkatrészeket megtaláljátok a nick-emnél...
De sajna még a biosig sem jut el!
Lehet ezt annak tulajdonítani h. nem kezeli az 1066-os ramokat? -
leviske
veterán
MSI P35 Neo/P35 Neo Combo topik, itt már próbáltad?
-
Szabip
csendes tag
A mult héten vettem meg az új gépemet, az alaplap egy MSI P35 NEO 2 FR
A rajta lévő integrált LAN vezérlővel csatlakoztam volna a netre de az meg se nyikkant.
A VISTA jelezte, hogy nincs kapcsolat és, hogy az IP.t nem tudja lekérni. 1 egész napi kisérletezés után (XP.t is visszaraktam, variáltam a biosban is de semmi eredménye nem volt) valami csoda történt mert csak úgy rendszerindítás után VISTA ról felment a netre, semmit nem változtattam, csak úgy felment, tövbbszöri újraindítás és minden rendben, már kezdtem örülni...
Reggel bekapcsolom és semmi ismét nem megy fel és nem is ment fel egészen délig akkor ismét sikerült belépnem de áramtalanítás újraindítás után megint semmi és ez így is maradt.
WAN Miniporton keresztül csatlakozik PPP0-ás kapcsolaton, az ADSL modem egy D-LInk.A szervízbe visszavittem, kipróbálták simán működött, felment igaz Proxival a netre, a gépek látták egymást és ment minden rendben. Én is linkeltem a két gépet úgy is jó volt, de a netre az Istenért nem bírtam felerőszakolni.
A boltban adtak egy hálókártyát próbáljam meg azzal az is egy Realtek chipes vacak, azzal hibátlanul működik azonnal felment.
A régi gépem is röhögve felmegy amikor akarom, az is integrált lanon egy MSI 865P-s lapról.Ami az érdekes hogy az XP és a VISTA is azt írja ki hogy a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre de a netre röhögve felmegy a régi gép is és az új kiegészítő hálókártyájával is.
Arra jutottam, hogy az új alaplapi LAN vezérlő nem lehet hibás hiszen akkor hálózatra se tudna kapcsolódni, de akkor mi a baj?
Nem bír normálisan komunikálni a D-Link modemmel?Persze a belerakott vezérlővel működik ez szép és jó de nincs több szabad PCI helyem amire meg szükségem lenne.
Valakinek nincs valamilyen ötlete?
(arra is gondoltam, hogy kihívom a T-onlines szervízt de attól tartok kiröhögnének)Routerem nincs.
-
Shadows
senior tag
senkinek sincs ilyen lapja pedig csak 38 brutto a ngykerben
-
Achill3uS
nagyúr
mivel nem engedheti meg magának egy lapgyártó se hogy komoly inkompatibilitási gondjai legyenek a hűtőkkel, 99% hogy minden nagyobb borda rámegy gond nélkül..
a Platinum Combo még mindig nem kapható sehol..pedig könnyen lehet h lecserélem rá a P5KC-t ha végre kijön..
[Szerkesztve] -
Morwen
csendes tag
Sziasztok, nekem nagyon tetszik a platinum, de nem tudom, hogy a komolyabb cpu-hűtők közül melyik fér rá egyáltalán? Gondolok itt elsősorban a Thermaltake V1-es hűtőjére, szerintetek az rámenne? Köszi
-
Bocaa
senior tag
Mennyibe kerül az MSI P35 platinum combo?
-
FaBatka
aktív tag
Ehh, máshogy kérdezem!
Miért nem látja az ide portra kötött eszközöket? Se HDD-t, se ODD-t. Ha jól tudom akkor az ICH9R chipset már nem támogatja az ide eszközöket, ezért heggesztettek a lapra egy Marvell chipet ami az ide interfészt illetve még egy SATA portot ad. Kérdésem akkor, hogyan tudom működésre bírni ezt a vackot? Előre is köszi mindenkinek -
Bocaa
senior tag
Ebbe müxik a pentium d proci?
-
FaBatka
aktív tag
Üdv!
Hogy a faxba tudok beizzasztani, egy rohadt raid1-es tömböt és kettő darab IDE egységet egyszerre ezen a szaros deszkán??? -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #17 üzenetére
Strap dologgal hogy áll ez a lap? Azt néztem, hogy 500+ nál váltás van a P5K-nál...gondolom 1066--->1333.
ui: A Typhoon simán felmegy...pont az XS linket nem néztem amibe a srác 3 hűtőt (Scythe Infinity, TT Typhoon, ZeroTherm) is felpróbál a lapra...
ui2: Lehet ez lesz a következő lapom. -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #17 üzenetére
Gondolom nem kishazánkból és gondolom előre tesztelt lesz tán a példány?! Jahh meg még az is zavar nagyon, hogy a HP miatt kevés hűtő fog felmenni rá...mint pl a mostani Typhoon-om se lesz jó rá így első ránézésre...
Engem csak az zavar, hogy nagyon együtt jött ki/látott napvilágot a két chipset...nem lepődnék meg a minimális különbségen.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
az
a combo beszerzésén már nagyon rajta vagyok
hát ez igy érdekes kérdés, hogy kevés lesz-e, mivel egyelöre más chipset nem támogatja, igy viszonyitási alapnak sem tudok mást felhozni.. a P35 úgy néz ki profitál szépen a JÓ DDR3-tól, VictorWang szerint ddr2 1200 cl4-et már 1500 cl7 körül befogja a DDR3. szóval, túl korai még erről nyilatkozni, de egy jo combo lappal sztem sokáig el lehet majd szórakozni, ha meg elterjednek a jo X38-as lapok, és az olcso DDR3-mak, lehet filozni a cserén megint.. -
Achill3uS
nagyúr
How to Overclock P35 Platinum? [link]
jah és kicsikartam a taiwani teszterből a max feszeket
VCORE Voltage 2.05v
VDIMM Voltage 3.3v
VTT FSB Voltage 1.55v
NB Voltage 1.65v
SB I/O Power 1.8v
SB Core Power 1.15v(akarooom!!!!
)
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis Platinum Combo teszt ddr3-mal: [link]
-
Achill3uS
nagyúr
nem a heatpipe erdővel van bajom rajta, tetszik is
hanem, félek az MSI-től, eddig nagyon gyér lapokat adott ki, de most valóban ujra feltünni látszik, kiváncsi vagyok jobb lap e mint a P5KC lesz.. egyébként nem tul valoszinü h lecserélem a P5K-t, nagyon megy.. max majd egy X38-as mobo-ra
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
filozok egy platinum combo beszerzésén.. out of box elért vele coolaler léggel 600-as fsb-t.. kiváncsi lennék mit megy ez a lap.. MSI eddig Core2-ben nem mutatott fel semmit, de ugy tünik ez a lap jo
(azt azért megjegyezték, hogy 1.1-es rev-et kell venni, 1.0 kaki)
[Szerkesztve] -
Svájcinéger
őstag
HI ! Szerintetek érdemes ASUS P5B Deluxról erre M35 Platiniumra váltanom ? 6600-as proci menne bele.
-
laceeek
aktív tag
remélem nem lesz töb ez a lap mint 35k de valoszinu h a 40e-45e között lesz az elsö ára
30k ért má érdemes lesz megvenni -
ROBERTOH
őstag
Itt egy msi p35/g33 platinum teszt: [link]
-
karmester
senior tag
Érdekes, elvileg május 21-ig teljes hír/teszt/nda/eladás/anyám tyúkja zárlat, mégis kijött az első alapos teszt, a tunigeredmény 478-as fsb, ami valszeg tovább fog javulni a következő bios-okkal, ezen túl még említésre méltó, hogy alapjáraton gyorsabb a P965-nél. Az inci-finci hítpájp hűtés allítólag jól végzi a dolgát, mert viszonylag alacsony hőmérsékleteket mértek.
Negatívumokat egyelőre csak a lap kialakítása/tervezése körül találtak... -
karmester
senior tag
Itt az első részletes teszt:
[link]
Érdemes átböngészni... -
karmester
senior tag
Amúgy a két lap felszereltségben és kinézetelben teljesen megegyezik, leszámítva a memóriafoglalatok számát. Érdekes, hogy az MSI az első gyártó, aki DDR2-es/DDR3-as hibrid lapokat dob a piacra mind a felső, mind a középkategóriában. Kíváncsi vagyok, bejön-e a dolog neki, illetve, hogy más gyártók ráfanyalodnak-e a hibrid megoldásokra.
És vajon a hibrid memókezelés mennyire fogja vissza a tuningot? -
karmester
senior tag
Kicsit átrendeztettem az MSI Bearlake lapkakászletre épülő deszkáink a a topikját. Ebben a topikban a felsőkategóriás deszkákat fogjuk kivesézni.
A P35 Platinum D3 DDR3-as memóriákat támogat, nagyon inci-finci-hítpájpos a hűtése, 2 e-sata csatis.
Az MSI P35 Platinum Combo DDR2-es és DDR3-as memóriákat is fogad, amolyan hibrid lap lesz, 6!!! memóriafoglalattal:
A csatik mindkét lapon megegyeznek:
Ja, és az MSI Marvell 88SE6111 másodlagos IDE-SATA vezérlőt választott a JMicron helyett, ami szerintem nagyon jó dolog, sokan szívtak a P965-ös deszkáknál a JMicron-nal.
Úgyhogy, hajrá szebb jövő, csapjunk bele a lecsóba!
Várjuk a lelkes fórumozókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest