Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Nem kell nekem Asus
,marad az MSI,amúgy én is a ramjaim miatt nem bírom húzni a procit,mert múltkor 455FSB-nél(~910Mhz ment a ram) is simán ment a proci alapfeszen,de mikor ráküldtem egy Prime95-öt egyből elhasalt .Azért a 800Mhz-es ramjaim,így is jól bírják a strapát : 430FSB mellett mennek 860Mhz-en 5-5-5-15 időzítést.
-
olisadebe
tag
BIOS-ban)Advance PREM Configban a 'memória' SPD meghajtásre lettem volna kíváncsi!?
hangkártya drivert eddig nem tettem fel mert a vista felismerte ,de úgy látom ,hogy hibát követtem el és ezért dobált le játék közben a server
ismered ezt a progitriverAgent :jó csak szerintem meg kellene venni!
ez mutatott rá ,hogy milyen sok hiányosságom van ...
üdv
-
olisadebe
tag
Hát most kevesebb lett, miután BIOS frissítés lett !"sztm" alapon 29c terhelve 35 körül játék után..de van a házamban 1 jó pár ventillátor ,de szeretnék szabályozót venni elég lenne lasabb fordulat is nekik ...mondták is ,hogy minek ennyi,de mivel passzív a videó kártyám hadmenjen ,így legalább a memóriák is kapnak egy kis szellőt
ezt nem tudom ,hogy mi : orthos alatt -
olisadebe
tag
Hát igen van benne valami!
olvastam ,hogy SSL.2.0 át engedélyezni kell az internet beállításoknál (speciális stb..)úgy néz ki ,hogy a netezés talán megoldodott nem jönnek nem megjelenithető tájékoztató ablakok ..de a játék még mindig nem megy fényesen ..valami olyasmit is olvastam ,hogy eggyes videokártyák előbb küldik a jelet mint ahogy a modem fogadni tudná (valami ilyesmi!) régebbi driverrel nem volt gond
lehet ,hogy most a legújabb tesz be neki
memória teszt 0 error
-
-
olisadebe
tag
valami nem volt tiszta ,akármit disable meg enable-ra állítottam semmi változás nem volt ,megprobáltam újra a BIOS frissítést és most úgy nérzem jó lett !előző csak félig volt kész !mert újraindulásnál ismét használta a flopit én meg már akkor azt kiszedtem
és ezért kérte folyamatosan az F1F2 választási lehetőséget..
1 másik fórumon kérdeztem SPD-ben hajtsam a memokat vagy tiltom és magam álítsam be 1:125-re mert úgy adja meg a memoriám 800 Mh-ét!?
-
olisadebe
tag
Szia
Ismét írok ,tegnap este megpróbáltam méglényeg kért 1 flopit, és betettem, valamit írt rá
szóval ez idáig semmi nem történt az előző levelemben leírt módon,és kikapcsoltam a gépet ...ma reggel véletlenül bennehagytam a flopit láss csodát 1.10 biosom lett
de ami zavar bebutolásnál nem ugrik át,és kérdi F1 vagy F2 első a bios második a windows ez hol lehet a biosban beállítani ,hogy ne kérdezgesse és a windows induljon el!? Nem nagyon szoktam turkálni a biosban, és a kérdésem az lenne mi az amit nagyon fontos még ezen kívül változtatni! (szerinted)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest