- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
Driver bug. Keress másik drivert.
Az XP nem is ismerheti fel, mert ez HD(24 bites) hangkártya, és az az opr. csak a KB888111 hotfix után kezeli. Ezért kell betartani a telepítési sorrendet.
Amelyik noteszban van SPDIF (optikai) kimenet is, ott még finnyásabb a Realtek a driverre. A multi-kompatibilitású (tehát vista IS) driverek (.5345 után) egyszerűen nem kezelik azt optikát (meg sem jelenik) XP alól. -
[KGR]
tag
Nekem ugyanez volt a problémám.
Nálam úgy lehetett helyrehozni, hogy felraktam a CD-ről a dirvert, majd utána felraktam az msi honlapjáról letölthető drivert is. Ezek után tökéletesen működött. Második XP telepítésemnél rögtön a legfrisebb driverral kezdtem, de ugy nem volt jó, tehát be kell tartani a sorrendet....
passz, hogy miért van igy... -
Darth_Revan
veterán
Szia!
Feltetted a Realtek-es Drivert (ami a CD-n van, vagy pedig a legújabbat a netről), vagy pedig az XP/Vista alap drivere van fent? Azért kérdezem, mert az XP és a Vista is remekül felismeri, de ha a Realtek-es drivert teszed, akkor feltelepül egy "Realtek HD Audio Manager" nevű program is, amiben remekül lehet konfigurálni a hangszórót, fülhallgatót és a mikrofont is, valamint ez kikapcsolja a beépített hangszórót, ha fülhallgatót csatlakoztatól. -
C14NZ
tag
Az előzőt már nem tudom módosítani, pedig félreértettem a kérdést
Hol olvastad, hogy külön lehet szabályozni a hangerőt? Tudtommal mindkettőt ugyanazzal lehet.
Nem kapcsol ki a beépített hangszóró, vagy amikor kihúzod a fülest, akkor "ugyanaz" marad a hangerő, mint amikor be van dugva? Ezért szeretnéd külön szabályozni?Azt viszont én olvastam valahol, hogy ez a hangcodec portfüggetlen, azaz át lehet irányítani szoftveresen a ki és bemeneteket, ergo csinálhasz a line inből is line outot és fordítva. Ehhez viszont nem értek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kiváló állapotú GIGABYTE g5 gamer laptop
- Lenovo ThinkPad T490 i5 8365U 8GB DDR4 RAM alaplap
- Laptopok bontás alatt (HP 650 G2, Lenovo 520S, Dell N5110, 3521, 2560P, 250 G8)
- Lenovo ThinkPad L580 Intel i5-8350 16gb ram 500gb SSD Windows 11
- HP ProBook 650 15col FHD Intel i5-7300 8gb ram 256gb SSD Win11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest