- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
Köszi a tippeket!
Scoobyka ráéreztél, M677X-015Hu érdekel. Csak majd kibővítem a memót 2gb-re (előbb-utóbb úgyis kell).
A ProHardver-es tesztet olvastam, szép képek vannak róla és jó a teszt is...DE...
...azért kérdeztem, hogy hátha van itt M677X-015tulaj mert engem az érdekel hogy használva mennyire lesz más (értsd.:karcok, piszkosodás, újlenyomatok, és más hasonlók).
Megköszönném, hogy ha tennétek fel saját gépetekről képeket.
Amúgy egyelőre valhogy úgy lesz, hogy majd megveszem. Memóriabővítésig lesz rajta egy XP Home Edition és memóbővítés után meg felugrik egy Vista 64 bites Home Premium. Egyelőre valahogy így terveztem...majd meglátom mit változtatok.
Vélemény, tanács? -
Batmause
tag
M677-tulajokhoz a kérés.
Ez az az M677, amit Crystal Edition névvel reklámoznak? Érdekelne, hogy hogyan néz ki.
Ha valóban az a gép csinálnál róla jópár képet és elküldenéd/feltöltenéd netre-emailre vagy akárhová?
Néztem hasonló teljesítménnyel gépeket (FSi, Acer, Toshiba), azok vagy jóval drágábbak (Toshiba) vagy gyanusan olcsóbb (Acer). FSi meg nem túl kecsegtető visszajelzéseket kap... És ez az M677 a kettő felett (FSI-T) és a T alatt van árban, és még ''Ő'' a legszebb is.
Ki hol vette a gépét (ha nem gond, hogy kérdem...)?
Hol lehet szervízeltetni, memóriátbővíteni?
Nem csak munkára lenne, játékoz hogy bírja? (7600 eléggé jó, de tényleg bírja a strapát, mert mi van, ha jön a DX10? - várjak még egy kicsit emiatt?) -
Batmause
tag
Játékra milyen MSI-notebook-ot ajánlotok?
ÉN a M677X-et néztem, nem szeretnék 17''os vagy nagyobb kijelzőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pajac: Átlátszó fém
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest