Aktív témák
-
luckyluke567
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem egy régi témát upolok (mivel régi alaplapról van szó), de a releváns témák már le vannak zárva és nem lehet hozzájuk szólni...
Adott egy MSI KT4V alaplap, amin a hátsó csatlakozók USB 1.1-es szabványúak. Egy darab USB 2.0-ás aljzat van az alaplapon, amit egy speciális "bracket" rákötésével lehet használni (a bracketen van USB csatlakozó, amire rá lehet kötni az USB-eszközöket).
A BIOS-ban minden USB-vel kapcsolatos dolgot "enabled"-re állítottam, minden általam fellelhető drivert/update-t installáltam (Win XP SP2), mégse hajlandó a bracket USB 2.0-ként viselkedni, csak 1.1-es sebességet produkál.
Az egyik KT4V topicban volt szó arról, hogy a BIOS-t kell update-elni, hogy az USB 2.0 működjön, viszont nekem ebben nincs tapasztalatom.
Kérdésem, valóban erről van-e szó, és mi a BIOS update menete?Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest