Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Nagyon sürgősen kellene ez a bios az eriktruffaz@gmail.com e-mail címre. A lap PIROS, a memória-foglalatok ZÖLDek, és a címben foglalt lapról van szó. Szétkerestem az agyam a neten, de 1.9-es, 2.1-es, nms.700-as biosokat stb. találtam csak. Nekem a w7030nms.900 kell. Higgyétek el, másképp nem tudom megszerezni. A liveupdate szopatott meg ennyire, és külön nem lehetséges letölteni BIOS-t a laphoz, csak a liveupdate-tel. Kedd reggel lejár a 3 napos garancia. Mindent próbáltam már, de az eredetit nem! (Volt hotflash, bios recovery stb.)
Valaki mentse le a sajátját, és küldje el, kérlek benneteket!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest