- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Csak ötleteim vannak, hogy mi okozhatta a gondot:
1., Készíts egy eleve sp2-es winxp telepítőt a meglévő telepítődből! Amennyiben valós e-mail cím van a neved mellett akkor már meg is kaptad a linket tőlem, ahol szépen leírják, hogy kell! Én is úgy csináltam Sp2-es telepítőt!
2., A telepítő CD bootolásakor F6-tal egyéb ATA/SATA/SCSI drivert adhatsz meg floppy-ról! Ha kicsomagolod az NForce4 drivercsomagot, akkor abban lesz egy IDE könyvtár és azon belül egy WinXP könyvtár! Arra van szükséged. A txtsetup.oem fájlt és a vele egy szinten lévő fájlokat másold floppyra. Az IDE driver csomag tartalmazza az ''NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller''-t is, amire lehet, hogy szükséged lesz, de mivel a teljes sp2 csomag (és ezáltal az sp2-es winxp telepítő is) tartalmaz új drivereket, amivel lehet, hogy egy csapásra megszűnik minden bajod! Mindenesetre válaszd ki (, ha más lehetőséged nincs) az ''NVIDIA NForce Storage Controller''-t, mert a RAID-es a SATA vinyóhoz kell...
Remélem segítettem, mert én egyből SATA vinyóra telepítettem, tehát csak találgatni tudok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi