- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
válasz
nemtommi #427 üzenetére
Nekem ha megy akkor minden jó, a belsőháló (100Mbit) és a net is (3Mbit) full sebességgel üzemel, sőőőt pl. COD-ba mindig Én vagyok az első aki belép az új pályára, akármilyen szerverre is megyek, szóval full.
Akkor van baj, ha néha egyszerűen nem találja meg a hálót, mintha ki lenne húzva kábel, aztán keres keres majd kb 1 perc és megtalálja. Utána általában már nincs gond. Eddig még egyszer fordult csak elő, hogy elindítottam egy letöltést este, és reggel látom csak félig jött le, mert este valamikor megszakadt a kapcsolat és nem tudott csatlakozni. Reggel majdnem elkéstem munkából mert nekiálltam pöcsölni vele, de az istennek se ment, még a routert sem láttam.
Mikor hazamentem ment minden.
Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest