- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Mégsem cserélem ki az alaplapi ventit. Teszteltem 2000-es rpm-en a gyárit, hogy képes-e hűteni megfelelő módon, és az a tapasztalat, hogy nem melegszik jobban a chip, mint az eddigi 2600 rpm-en, cserébe már nem hallom a venti hangját.
Viszont még mindig nem jöttem rá, hogy miért ilyen mocsok lassú a vinyóm másolásnál. Az nforce drivernek lehet ehhez köze? Sokszor leesik 10-12MB/s-re a sebesség, ami eddig stabilan 50MB/s fölötti volt. Sőt játék közben is észrevehetően röccen egyet-egyet. Zsír új Seagate, egytányéros 16MB cache-el, tehát kapkodnia kéne a csülkeit rendesen. -
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ha váltasz és a marad a ddr1, akkor ajálom a DFI nf4 ultra-d -t, nagyon jó lap...
Használtban is lehet garist kifogni, TTS-nél pedig 22k-ért van új...Az enyém: [link]
-
Száni
tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
lehet, hogy én is váltok pci-e-re, az agp-s kártyák árai tényleg irtózatosak. még szerencse, hogy a ram-vásárlást már letudtam. - hát ez az. Nekem még a RAM bővítés is vissza van. Bár feleségem szerint tökéletes ez a gép, nem kell azt fejleszteni
Erre szoktam mondani, hogy majd kap egy főzőkanalat meg egy teknőt és mosson azzal
(bár erősen sarkított a hasonlat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Erre szoktam mondani, hogy majd kap egy főzőkanalat meg egy teknőt és mosson azzal
(bár erősen sarkított a hasonlat).