Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
nagynorbi
üzenetére
A winflash-el tudsz frissíteni és downgrade-elni bármilyen bios-t. A LiveUpdate könyvtárában megtalálod.
Megoldotta a problémádat a bios frissítés, mert ezt nem írtad?
Nekem valami sideeffect (vagy milyen) 1.c mod bios-om van most, de kb 3-4 naponta se szó, se beszéd kikapcsol a gép. (amúgy éjjel nappal megy a gép). Lehet, hogy visszarakok valami korábbit, mert eddig ilyen gondom nem volt. -
Celeborn
tag
válasz
nagynorbi
üzenetére
A Flashelő progi lehetőséget ad a BIOS lementésére, de ha floppy-ról csinálod, akkor azon úgysem lesz hely lementeni. Viszont le lehet tölteni azt a BIOS verziót is az MSI oldaláról ami most van a gépeden. Azt utólag visszatöltheted rá, csak utána kell majd egy clear CMOS jumperelés, különben nem biztos, hogy elindul.
Az én problémám:
Egyébként kipróbáltam, hogy csak 1 RAM-ot teszek be, úgy sem ment (az 1-es foglalatban). Ráadásul mindenképp egymás mellé akarom tenni őket, hogy duálban menjenek. Lehet, hogy sokat várok a géptől? Én nem várok többet, mint amit papíron tudnia kéne. Ezelőtt intel gépem volt, és gond nélkül ment duálban a két Samsung modulom CL2,5-ben. Ebben az újban se a Samsung, se a Kingmax nem működik rendesen. El vagyok keseredve.
Nem lehet, hogy nem is a RAM körül van a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő